Per Joar Hansen blir landslagets nye assistenttrener.

– Jeg kjenner Perry fra hans tid i Sverige, og jeg er veldig glad for at vi nå har landet på denne løsningen. Han er en assistenttrener som vil passe meg bra, hans personlighet er ikke så lik min og det blir bra for dynamikken i gruppen. Det har også vært veldig viktig for meg å få inn en norsk assistenttrener, som kjenner norsk fotball og den norske kulturen bedre enn meg, sier landslagssjef Lars Lagerbäck, ifølge NFFs hjemmeside.

«Perry» selv betegnet det som en tillitserklæring og en spennende utfordring. 51-åringen har tidligere vært både assistent- og hovedtrener i Rosenborg, i tillegg til å ha trent Aalesund, og svenske GIF Sundsvall i to perioder. Perry ledet også det norske u-21-landslaget til EM tilbake i 2013.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar