Lukas Podolski gir seg i Galatasaray etter sesongen og skal fortsette i J-League i Japan.

31-åringen vil nå skrive et nytt kapittel i fotballkarrieren.

– Jeg kan bekrefte at ved slutten av denne sesongen, kommer jeg til å gå til Vissel Kobe, som spiller i J-League i Japan. Dette er ikke en avgjørelse mot Galatasaray; det er en avgjørelse jeg tok for å få en ny utfordring, og jeg kommer til å forklare mer når tiden er rett for det. Akkurat nå er fokuset mitt bare på å hjelpe Galatasaray og våre fantastiske fans, skriver Podolski på Instagram.

Podolski startet karrieren i Köln, før ferden for videre til Bayern München før en retur til barndomsklubben Köln. Deretter fulgte fire sesonger i Arsenal, inkludert et utlån til Inter, før han gikk til Galatasaray i 2015.

Polskfødte Podolski ga seg på det tyske landslaget etter EM-sluttspillet i 2016. Da hadde han totalt spilt 129 kamper for Tyskland og scoret 48 mål – som begge deler er tredje flest i tysk landslagssammenheng.

https://www.instagram.com/p/BRIWI1ejpge/?taken-by=poldi_official

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar