Alexander Tettey er den andre spilleren som gir seg med landslagsspill på kort tid.

Midtbanespilleren, som har operert begge anklene og hatt kneproblemer, sier belastningen blir for stor.

– Jeg skulle gjerne fortsatt på landslaget og dette handler ikke om manglende motivasjon, men kroppen tåler ikke belastningen med spill for både klubb- og landslaget. Jeg spiller to til tre kamper i uka for klubblaget, og sliter dessverre med at belastningen blir for stor når jeg i tillegg spiller landskamper. Jeg ville gjerne fortsette å spille for Norge, og sa derfor ja til en ny kvalik, men merker at det ikke lenger er forsvarlig, sier Alexander Tettey til fotball.no.

30-åringen gjør dermed det samme som kompisen Per Ciljan Skjelbred nylig gjorde, og gir seg på landslaget.

– Det blir spennende å følge de unge og lovende landslagsspillere, og Norge har fått en veldig erfaren trener som kan vise til veldig sterke resultater. Jeg ønsker spillerne og støtteapparatet lykke til, avslutter Tettey til fotball.no.

Tettey spilte totalt 34 kamper for Norge og scoret tre mål.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar