Fredrik Gulbrandsen skal spille for New York Red Bulls ut året.

Det melder Red Bull Salzburg på sine hjemmesider.

– Han er en spiller som vi er kjent med, og vi tror at ferdighetene hans vil passe godt inn i vårt system. Det at han allerede er kjent med spillesystemet vårt, gjør at vi tror han fort vil komme inn i gruppen, sier New York Red Bulls’ sportsdirektør, Denis Hamlett, til klubbens nettsted.

Gulbrandsen har tidligere spilt for Lillestrøm og Molde, før han meldte overgang til Red Bull Salzburg sommeren 2016. Der har han scoret to mål og hatt en målgivende pasning fordelt på 17 kamper. Gulbrandsen har imidlertid ofte blitt brukt som innbytter eller blitt byttet ut, noe som gjør at han totalt står med 764 spilte minutter for Salzburg.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar