France Football mener at Phoenix Rising skal være ivorianerens nye klubb.

Drogba, som sist spilte for MLS-laget Montreal Impact i 2015 og i 2016, har skrevet under en treårsavtale med Phoenix Rising, hvor han, ifølge France Football, kommer til å tre over i en sportsdirektørstilling fra og med den andre sesongen.

I Phoenix Rising spiller allerede Shaun Wright-Phillips, som tidligere har vært lagkamerat med Drogba i Chelsea. Wright-Phillips har i tillegg spilt for Manchester City, Queens Park Rangers og New York Red Bulls.

Phoenix Rising spiller i western conference i United Soccer League, som sammen med North American Soccer League, regnes som nest øverste nivå i USA. En rekke MLS-klubber har andrelag i USL.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar