Her er det ikke tid for noen pustepause. Fantasy Premier League durer videre med en nydelig midtukerunde. Vi gir deg elleveren som vi tror vil sanke godt med poeng i runde 31 av dette vakre spillet. 

Keeper og forsvar:

Kasper Schmeichel – 4,9 – Christian Fuchs – 5,2 – Leicester (Sunderland, H)

Leicester har kommet seg inn på vinnersporet igjen og styrer mot sikker plass i det gjeveste selskap. Sunderland har en fot nede i Championship, og det er vanskelig å se noe annet enn Leicester-seier i dette oppgjøret. Fuchs sin kollega på høyrebacken, Danny Simpson, vartet opp med to målgivende i forrige runde, så vi satser på at serveringen kommer fra venstre denne gangen.

Ryan Bertrand – 5,5 – Southampton (Palace, H)

De rødhvite har holdt nullen i to av de fire siste, samtidig som Bertrand har vært livlig fremover i banen også. Fire målgivende på de siste seks er ingenting å kimse av og hjemme mot Palace kan det by på enda flere, til tross for at Palace har hatt en oppadgående formkurve i det siste.

Antonio Valencia – 5,6 – Manchester United (Everton, H)

Manchester United har sett stabile ut bakover i det siste. Det hjelper også at Everton sliter såpass med skader at de nesten må stille med et halvt juniorlag. Valencia kan også bidra fremover. Det viser to målgivende og ett mål for i de fem siste kampene.

GOD FORM: Antonio Valencia sanker godt med FPL-poeng om dagen. (Foto: Paul Greenwood, BPI/Digitalsport)

Midtbane:

Alexis Sanchez – 11,6 – Arsenal (West Ham, H)

Til tross for en stor uro i Arsenal-leiren, kan man aldri avskrive Alexis Sanchez. Den offensive chileneren innehar så mye kvalitet at han kan levere varene uansett hvilken stand laget måtte befinne seg i. Hjemme mot West Ham gir vi også kapteinsansvaret til Arsenals viktigste spiller.

Dele Alli – 9,0 – Tottenham (Swansea, B)

For et vidunder av en fotballspiller. Leverer mål og målgivende jevnt og trutt til tross for sin unge alder. Det er litt bingo hvem som sanker FPL-poengene av engelskmannen og vår danske venn, Christian Eriksen, men det virker litt som Alli er hakket giftigere foran motstanderens mål.

GODT SLAG: Dele Alli er inne i en god periode. (Foto: Michael Zemanek, BPI/Digitalsport)

Dusan Tadic – 7,1–  Southampton (Palace, H)

Southampton er inne i en god rekke med forholdsvis enkle kamper – hvis det er lov å si. Palace har vært gode i det siste, men vi tror serberen kan snike inn et mål i denne kampen. Står oppført med tre målgivende samt ett mål på de fire siste.

Philippe Coutinho – 8,3–  Liverpool (Bournemouth, B)

Sprengte nesten spillerbørsen i Merseyside-derbyet i helga. Lekte seg med Evertons unge spillere og virker å endelig ha funnet tilbake til formen. Så er det spørsmålet om Liverpool også klarer å levere mot antatt svakere motstand. Forhåpentligvis vil kvaliteten til brasilianeren være såpass god at han også kan skape noe mot Joshua King & co.

Angrep:
Divock Origi – 6,1 – Liverpool (Bournemouth, B)

Virket frisk i innhoppet mot Everton. Med en skadet Sadio Mané banes det mest sannsynlig vei for den raske belgieren. En differensial med sine 3,3 % eiere, som frigjør midler til resten av laget med sin fine prislapp på 6,1.

Zlatan Ibrahimovic – 11,4 – Man United (Everton, H)

Svensken er tilbake etter karantene og er trolig spillesugen før møtet med et skadeutsatt Everton-lag. Liverpool dominerte mot de blå i helgen og mye tilsier at de vil slite på Old Trafford også. Angriperen er også fin å ha på før runde 34, hvor United skal ut i en dobbel gameweek.

TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic lengter nok etter å snøre på seg fotballskoene igjen. (Foto: Philip Oldham, BPI/Digitalsport)

Jamie Vardy – 10,0 – Leicester (Sunderland, H)
Tilbake i godt gammelt slag. Smeller inn mål i kamp etter kamp og vil nok gjøre sitt for å sende Sunderland enda nærmere nedrykk. Hele ni poeng i snitt på de siste fire kampene.

Rundens kaptein:
Alexis Sanchez

Rundens billigspiller:

James Ward-Prowse (5,0) – 21 poeng på de siste fire kampene

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):

Divock Origi (3,3%)

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Romelu Lukaku (46,9%) – 
Sviktet stort mot Liverpool og møter et enda bedre organisert forsvar på Old Trafford.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar