Vi traff forholdsvis godt forrige runde, med våre 74 poeng. Vi går for å følge opp det denne helgen og gir deg Fotballsonens tips foran runde 3 i Fantasy Eliteserien.

Keeper:

Piotr Lecijewski – 5,5 – Brann (Kristiansund, B)
Kristiansund har slitt i de første kampene og får det nok også tøft mot solide Brann. Lecijewski holdt nullen sist og vi har tro på at det blir en ny null her.

 

Forsvar:

Espen Ruud – 6,5 – Odd (Stabæk, B)
Her går argumentasjonen på mye av det samme som hos Rossbach, men Ruud er også en offensiv bidragsyter av rang. Har fantastiske poengstatistikker de siste sesongene, og slo gode dødballer mot RBK. Nesten et kapteinsalternativ denne runden!

Vegar Eggen Hedenstad – 6,5 – Rosenborg (Molde, H)
Rosenborg holdt nullen i sesongens to første kamper og Hedenstad har vært en positiv bidragsyter. Bra med fremover på banen, gode dødballer og en potensiell bonusplukker. Fikk seg en assist i forrige kamp og hjemme mot Molde har vi igjen tro på poeng for hedmarkingen.

Robert Lundström – 5,5 – Vålerenga (Sandefjord, H)
En kamp uten baklengsmål og en assist så langt. Mot Sandefjord bør det være mulig å holde nullen igjen, og offensivt anlagte Lundström kan også bidra med en målgivende her.

 

Midtbane:

Milan Jevtovic – 7,6 – Rosenborg (Molde, H)
Med Rashani ute med skade virker veien åpen for Jevtovic, og den innlånte serberen har levert meget solid i de første to kampene. Satt opp som midtbane, men spiller kant og er den billigste veien inn på Rosenborg-laget om man skal ha offensive alternativer.

Fredrik Haugen – 9,0 – Brann (Kristiansund, B)
Spilte strålende mot Godset sist og er et naturlig valg når det skal settes bonuspoeng på Brann-spillere. Tar alt av dødballer og mot Kristiansund kan det bli avgjørende.

Ifeayni Matthew – 6,2 – Lillestrøm (Haugesund, H)
Leverte på laget vårt i de to første rundene, med målgivende i den første og scoring sist. Nå venter Haugesund, som slapp inn tre sist, og Matthews offensive kvaliteter gjør at han får fornyet tillit hos oss.

Kristoffer Zachariassen – 5,6 – Sarpsborg 08 (Aalesund, B)
Har imponert voldsomt i hele vinter og leverte i første serierunde, da han scoret og skaffet to bonuspoeng. Vestlendingen spilte også godt mot Aalesund, men tok ikke poeng da. Hjemme mot Viking er han igjen et budsjettvennlig alternativ, som fort kan få med seg poeng.

 

Angrep:

Bård Finne – 9,1 – Vålerenga (Sandefjord, H)
Vært Vålerengas mest positive bidragsyter fremover på banen så langt og skal opp mot et Sandefjord som har sluppet inn fem mål på to kamper. Har fart og ferdigheter til å skape problemer. Her er også Mortensen eller Lindberg i Sarpsborg08 gode alternativer, men vi er tryggere på at VIF skal hamle opp med Sandefjord.

Nicklas Bendtner – 12,5 – Rosenborg (Molde, H)
Som ventet startet han ikke sist, men det ble likevel poeng, slik vi spådde. Bendtner har sett bra ut og hjemme mot Molde vil Rosenborg gjøre alt de kan for å by opp til fest. Her starter dansken og det er ingen tvil om at han har mål i seg.

Marco Tagbajumi – 7,6 – Strømsgodset (Aalesund, H)
Godset var svake i Bergen, men tilbake på Marienlyst forventer vi at Skulleruds menn slår tilbake. Aalesund har sluppet inn seks mål på de to første, og Tagbajumi scoret to i første serierunde. Det er lovende forutsetninger, og nigerianeren har et lovende målsnitt å vise til i flere klubber.

 

Benk: Daniel Fernandes(4.0, Lillestrøm), Moussa Njie(5.5, Stabæk), Jeppe Moe(4.0, Stabæk), Julian Ryerson(4.5, Viking).

 

Rundens kaptein:
Marco Tagbajumi – Vi tror Strømsgodset kommer til å slå Aalesund, og tangotrøyene har vært fryktelig svake defensivt. Dermed ender vi på Tagbajumi som kaptein her, men vi anser også Bendtner som et godt alternativ.

Rundens billigspiller:
Julian Ryerson (4,5) – Vi fortsetter å stole på Ryerson, som ga oss ti poeng sist. Bortekamp mot Sarpsborg 08 er ikke noen enkel oppgave, men en forsvarsspiller som spiller offensiv midtbane og leverer er uansett et godt valg.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):
Jakob Orlov (6,0%) – Orlov ble hvilt sist, men kom inn den siste halvtimen og skaffet like gjerne ti poeng. Dermed har han totalt 16 poeng på de to første rundene, og nå venter KBK. Da er han et godt valg med en eierandel på bare 6%!

Rundens donk (Valgt av minimum 15%):
Björn Bergmann Sigurdarsson (21,4%) – Molde-spissen har ikke levert i de to første rundene og nå venter bortekamp på Lerkendal. Med alle alternativene i Molde er det også rotasjonsfare, så styr unna!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar