Fantasy-sesongen er på vei inn i perioden hvor alt avgjøres. Dobbeltrundene kommer tett som haggel etterhvert, men først skal vi gjennom en helt ordinær runde med ti kamper. 

Keeper og forsvar:

Wayne Hennessey – 4,3 – Palace (Leicester, H)

Sam Allardyce har virkelig fått skikk på London-laget. På de seks siste kampene har Hennessey stengt buret fire ganger. Det er imponerende for et hvilket som helst PL-lag.

Phil Jagielka – 4,7 – Everton (Burnley, H)

Everton har vært ustabile bakover i det siste på grunn av skader i de bakre rekker. Likevel har målfarlige Jagielka sanket godt med poeng, og har faktisk best form av samtlige forsvarsspillere om man følger Fantasy sin egen statistikk. Burnley har heller ikke scoret på sine to siste bortekamper.

Ben Davies – 4,9 – Spurs (Bournemouth, H)

Tottenham virker bunnsolide og Davies ser ut til å ha venstrebacken helt for seg selv i Rose sitt skadefravær. 4,9m er en meget god pris for å ha en forholdsvis offensiv back hos formlaget Spurs. King & co. er også i form, men det er aldri lett å komme til White Hart Lane.

Marcos Alonso – 6,8 – Chelsea (Man Utd, B)

Manchester United borte er ingen enkel oppgave, men Chelsea kan fint knabbe med seg tre poeng. United har Zlatan til å score mål, men svært få andre som bidrar. Klarer de blå å nøytralisere svensken er mulighetene gode for rent bur. Med en perle av et frispark i forrige runde, ble vi også minnet på at Alonso kan bidra offensivt.

Midtbane:

Eden Hazard – 10,4 – Chelsea (Man Utd, B)

Belgieren er en soleklar kandidat til å vinne «årets spiller» i Premier League. Formen til midtbanespilleren er ellevill, og man skal være tøff om man går resten av sesongen uten den noe dyre Fantasy-spilleren.

Dele Alli – 9,2 – Tottenham (Bournemouth, H)

Utrolig nok, i motsetning til mannen over, er ikke Dele Alli en kandidat til «årets spiller». Mannen, som fylte 21 år her om dagen, har allerede 20 mål totalt denne sesongen. Et must have i sesonginnspurten på et lag som jakter Chelsea for alt det er verdt.

GODT SLAG: Dele Alli er inne i en god periode. (Foto: Michael Zemanek, BPI/Digitalsport)

Wilfried Zaha – 5,9–  Palace (Leicester, H)

Zaha linkes heftig bort fra Palace etter en meget god sesong så langt. Vartet opp med to målgivende mot et Arsenal i fritt fall. Vingen gnir seg nok godt i henda, når Leicester, som har vært på CL-tur, kommer på besøk denne helgen. En dobbeltrunde i GW 34 venter også – dog vanskelig motstand i Liverpool og Spurs.

Philippe Coutinho – 8,5–  Liverpool (West Bromwich, B)

Endelig har brasilianeren funnet tilbake til godformen, noe som er svært viktig for Liverpool som jager den viktige topp 4-plasserigen. 13-7-8 på de siste tre kampene lover godt for de som innehar midtbanespilleren før møtet med West Brom.

MAGIKER: Liverpool-yndlingen Philippe Coutinho gleder også mange Fantasy-managere. (Foto: BPI/Digitalsport)

Angrep:
Romelu Lukaku – 10,4 – Everton (Burnley, H)

Man lever farlig om man ikke eier Lukaku i hjemmeoppgjørene på Goodison. En garantist for målpoeng foran egne fans. Det at mostanderen heter Burnley gjør det ikke mindre fristende. Vår kaptein i denne runden.

Harry Kane – 11,3 – Spurs (Bournemouth, H)

Harry Kane er tilbake fra skade og fikk en halvtime i seieren mot Watford. Starter trolig mot Bournemouth ettersom Janssen virker vaksinert mot å score. Kane er også en spiller man kan ha sesongen ut, da en fristende DGW venter i GW 37.

Troy Deeney – 6,9 – Watford (Swansea, H)
Har levert i de fire siste hjemmekampene han har spilt. Mye tyder på at den fine rekka fortsetter mot Swansea. En fin spiller å ha når man bør ha såpass mange andre dyre spillere på laget.

HJEMMEKJÆR: Troy Deeney leverer som oftest på hjemmebane. (Foto: James Marsh, BPI/Digitalsport)

Rundens kaptein:
Romelu Lukaku

Rundens billigspiller:

Ben Davies (4,9)

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):

Troy Deeney (7,1%)

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Gareth McAuley (32,7%) – 
Få den av. Liverpool vil mest sannsynlig score, og i tillegg har ikke West Brom kamp i neste runde.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar