Vi nærmer oss sesongslutt, og innspurten i Premier League er utrolig spennende. Det samme gjelder for Fantasy, der det kun er få runder igjen å hente poeng. GW 34 er også en aldri så liten dobbelrunde der tre lag spiller to kamper.

Keeper:

David de Gea – 5,4 – Man Utd (Burnley, B + Man City, B)

Førstemann ut har dobbelrunde, og ble nylig kåret til årets keeper i Premier League. Spanjolen har storspilt også denne sesongen, og er en viktig brikke for Manchester United mot slutten av sesongen. Kan være matchavgjørende, og en god keeper er aldri feil å ha.

Forsvar:

Eric Bailly – 5,4 – Man Utd (Burnley, B + Man City, B)

En liten overraskelse i forsvarsrekka kanskje. Bailly er fast inventar i den ellers så roterende forsvarsrekka til United, i alle fall med Jones og Smalling ute. I tillegg har han to kamper denne runden, noe som gir økte sjanser for poeng. Mange tenker nok at det er to tøffe bortekamper, men Manchester United har faktisk tatt like mange poeng borte som hjemme, i tillegg til bare 13 innslupne mål på 14 bortekamper.

Ben Davies – 4,9 – Spurs (Crystal Palace, B)

Ben Davies får ny tillit, selv i en tøff bortekamp. Med Danny Rose fortsatt ute, er Davies et godt alternativ med en fin prislapp. Venstrebacken kan bidra både offensivt og defensivt for Tottenham, noe som er nødvendig for at de skal klare å holde følge med Chelsea.

Ben Gibson – 5,0 – Middlesbrough (Bournemouth, B + Sunderland, H)

Ben Gibson er vår siste mann i forsvaret. Gibson har, i likhet med Bailly, to kamper denne runden, og det mot litt enklere motstand. Sunderland på hjemmebane gir store muligheter for clean sheet for Boro, og har i tillegg en bonuskamp i Bournemouth borte.

Midtbane

Mesut Özil – 9,4 – Arsenal (Leicester, H)

Har slitt voldsomt i det siste, Arsenal, noe som også tabellen viser. Virket å være litt tilbake med 2-1-seier mot Boro, der blant annet Özil scoret. Står med fire målpoeng på fire siste, og formen bør fortsette om Arsenal skal ha sjansen til å henge med i kampen om topp 4. Møter også et slitent Leicester-lag som røk ut av CL i uka og sannsynligvis har sikret plassen i Premier League.

GLAD TYSKER: Mesut Özil er tilbake i ukens tips.(FOTO: Ben Queenborough / BPI)

Wilfried Zaha – 6,0 – Crystal Palace (Liverpool, B + Spurs, H)

Litt opp og ned som vanlig den unge engelskmannen, men glimter til i blant med både scoringer og målgivende. Crystal Palace har også vært i fin form i det siste, noe som er en stor fordel. Også Zaha har to kamper denne runden, men mot henholdsvis Liverpool og Spurs. Dette er to tøffe motstandere, men Zaha leverte 11 poeng både mot Chelsea (runde 30) og Arsenal (32). Forhåpentligvis klarer han seg like godt mot like god motstand.

Dele Alli – 9,2 – Spurs (Crystal Palace, B)

Dele Alli – for en spiller, og for en sesong han har hatt. Står med 16 scoringer og 5 målgivende hittil denne sesongen. I jakten på Chelsea og førsteplassen i Premier League, kan Alli være avgjørende. Liker seg godt på Selhurst Park, der han blant annet scoret en av kandidatene til fjorårets sesong. Vi har troen på at Alli kan levere målpoeng også i år.

Eden Hazard – 10,4 – Chelsea (Southampton, H)

Nesten selvskreven på laget, belgieren. Slet voldsomt på Old Trafford med en god Ander Herrera på seg i 90 minutter. Forhåpentligvis har Hazard kommet seg ut av lommen hans, og er klar til dyst til tirsdag. Med Tottenham jagende rett bak seg på tabellen er det heller ingen grunn til å slappe av for Contes menn, og Chelsea vil nok gjøre alt de kan for å ta tre poeng mot Southampton – det kan Hazard være med å sørge for.

TILBAKE?: Eden Hazard var ikke spesielt farlig på Old Trafford. (FOTO: Ben Queenborough / BPI) 

Angrep:

Marcus Rashford – 6,5 – Man Utd (Burnley, B + Man City, B)

Her skulle det egentlig stå Zlatan Ibrahimovic, men med gårsdagens kneskade er det ikke veldig sannsynlig at han spiller igjen med det første. Marcus Rashford blir da sannsynligvis erstatteren på topp for de røde fra Manchester. Rashford har, i likhet med de Gea og Bailly, dobbelrunde i GW 34, og Rashford har vist før at han scorer også mot de beste lagene.

Romelu Lukaku – 10,5 – Everton (West Ham, B)

Trenger vel strengt tatt ikke noen grunngiving for å ha med Lukaku i ukens tips. Soleklar toppscorer med fire mål mer enn nestemann på lista, Harry Kane. Scorer mest på hjemmebane, men mot et West Ham-lag som har skuffet i år og står med 59 baklengs, kan Lukaku fort finne nettmaskene også denne runden.

Álvaro Negredo – 6,9, Middlesbrough (Bournemouth, B + Sunderland, H)

Sistemann ut i ukens tips er Álvaro Negredo. Spanjolen har vel ikke helt levert som forventet i årets sesong. Har scoret 6 mål, men det for et Middlesbrough som har slitt i store perioder. Lukter nedrykk lang vei, men har fortsatt en mulighet for å stå. Da er det fort en mann som bør finne nettmaskene, og helst denne runden. Vi har troen på at Negredo kan få til noe.

 

Rundens kaptein:

 Marcus Rashford – Også her skulle stå Zlatan, med det blir hans erstatter – Marcus Rashford.

Rundens billigspiller:

 Benik Afobe – Billig og god, med en relativt enkel hjemmekamp.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

 Andros Townsend – Møter tøff motstand, men med to kamper er sjansene for poeng dobbelt så stor.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Marcos Alonso – Ute i møtet med Manchester United, og har ikke holdt nullen siden gameweek 22 (Hull, H).

 

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar