En dobbeltrunde er over og vi går inn i en helt ordinær runde med ti kamper, før det vil hagle inn med kamper fra den engelske balløya som fører til noen saftige gameweeks. Vi gir deg de elleve man bør se til før runde 35 av Fantasy Premier League. 

Keeper og forsvar:

David de Gea –  5,4 – Eric Bailly – 5,5 – Man Utd (Swansea, H)

Vi går for en dobbel bak hos José Mourinho sine menn. Med en smultring på Etihad står United med kun ett baklengs på de siste seks kampene. Det vil bli vanskelig for laget fra Wales å finne en vei forbi spanjolen og mannen fra Elfenbenkysten.

LEVENDE VEGG: Det skal mye til for å få ballen forbi David de Gea. (Foto: Matt West, BPI/Digitalsport)

Maya Yoshida – 4,4 – Southampton (Hull, H)

Blitt en liten kjæledegge for de som har hatt japaneren på laget de seneste ukene. Før de tøffe oppgjørene mot Man City og Chelsea vartet forsvarsspilleren opp med en rekke på syv, elleve og ni poeng. Ikke verst for en spiller til småpene 4,4.

Charlie Daniels – 5,1 – Bournemouth (Sunderland, B)

Bournemouth trives mot lag som ikke beregnes som topplag. I forrige runde ble Middlesbrough feid av banen med 4-0, hvor Daniels var sist på en av scoringene. Sunderland er nitriste om dagen, og mulighetene for poeng er absolutt til stede.

Midtbane:

Eden Hazard – 10,4 – Chelsea (Everton, B)

Andremann i kåringen av spillernes spiller i Premier League. Belgieren fortsetter å bevise seg verdt den andreplassen. Scoring i både FA-cup oppgjøret mot Tottenham og mot Southampton på tirsdag. En mann som absolutt bør på ditt Fantasy-lag i innspurten av sesongen.

MÅLFORM: Eden Hazard fortsetter å score for ligalederen. (Foto: BPI/Digitalsport)

Dele Alli – 9,2 – Tottenham (Arsenal, H)

Ja, Tottenham møter Arsenal i helgen, men det virker ikke som navnet på motstanderen har altfor mye å si for Spurs om dagen. I Premier League har de en meget pen rekke med kamper den siste tiden. Mye takket være en 21 år gammel midtbaneelegant. Dele Alli har et snitt på 7,8 FPL-poeng på sine siste åtte kamper. Få den på med andre ord.

Joshua King – 6,1– Bournemouth (Sunderland, B)

Nordmannen stopper ikke å imponere. Blitt en favoritt på Fantasy med sin målteft og lave pris. Sunderland som virker klare for Championship skal få slite med King & co. denne helgen. Bournemouth kommer fra en sterk 4-0 seier mot Middlesbrough. Fordelen med Bournemouth er at de ikke virker fornøyd med en 1-0 seier, men fortsetter å skape målsjanser videre i kampene.

Kevin De Bruyne – 10,4– Man City (Middlesbrough, B)

Det at selveste Kevin De Bruyne kan bli omtalt som en diff, er litt rart i seg selv, men med kun 6,8% eiere kan dette være mannen som utgjør en forskjell i din privatliga. Belgieren har fire målgivende på sine siste fire kamper han har startet. Man City jakter den viktige topp 4-plasseringen, og Boro virker ikke sterke nok til å stoppe de lyseblå fra Manchester.

DIFFERENSIAL: Kevin De Bruyne kan utgjøre en forskjell for ditt lag. (Foto: BPI/Digitalsport)

Angrep:
Manolo Gabbiadini – 6,4 – Southampton (Hull, H)

Denne italieneren er meget spennende i ligainnspurten. Southampton har to dobbeltrunder etter en fristende runde hvor Hull er motstander. Angriperen virker å være såpass farlig foran mål at vi velger å gi han kapteinsbindet i denne runden. Det at kun 3,9 % eier målsniken gjør det enda bedre.

Harry Kane – 11,6 – Spurs (Arsenal, H)

12, 13, 20. Det er de siste poengsummene Harry Kane har fått på White Hart Lane. Tottenham er inne i en meget god form, i motsetning til Arsenal. Mange vil nok gi kapteinsansvaret til engelskmannen denne helgen.

HJEMMEFORDEL: Harry Kane trives særdeles godt på White Hart Lane. (Foto: Michael Zemanek, BPI/Digitalsport)

Christian Benteke – 7,3 – Palace (Burnley, H)
Den belgiske angriperen gjorde nok mange FPL-managere fornøyd med sine to mål på Anfield. Til tross for et tap for Spurs i forrige kamp, er Palace svært sterke for tiden. Burnley sin borteform er heller ikke noe å skryte av. Fem mål på sine seks siste kamper viser at Benteke igjen har funnet ut hvor målet står.

Benk: Pickford, Zaha, Simpson, Davies.

Rundens kaptein:
Manolo Gabbiadini

Rundens billigspiller:

Manolo Gabbiadini (6,4)

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5 %):

Kevin De Bruyne (6,8%)

Rundens donk (Valg av minst 15 %):
Alexis Sanchez (24,7%) – Med en slik pris forventes det mer fra chileneren. Møter formsterke Tottenham på bortebane.

Lykke til!

Send gjerne inn ditt lag på Twitter til @FantasyPLNorge

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar