Keeper: 

Piotr Leciejewski – 5,5 – Brann (Sandefjord, H)
Brann feide over Molde sist, og har i hele år sett bunnsolide ut hjemme. Sandefjord er også i flyten, men vi tror Brann slår Sandefjord, og når Brann spiller hjemme holder de ofte nullen. Bakdelen med å velge Leciejewski er prisen på 5,5, som kanskje er i overkant for en keeper.

Forsvar:

Gilli Rolantsson – 6,7 – Brann (Sandefjord, H)
Rolantsson har utviket seg til å koste 6,7 på spillet. Dette er fortsatt en pris man kan akseptere å betale, i og med at han spiller ving på et topplag. Når han da er oppført som forsvarsspiller i spillet, er han omtrent et must å ha i alle hjemmekampene til Brann, da han plukker poeng for holdt null i tillegg til at han jevnt og trutt plukker målpoeng.

Vegar Eggen Hedenstad – 6,7 – Rosenborg (Tromsø, H)
Hedenstad har spilt fast hele sesongen for et Rosenborg-lag som ser solide ut defensivt. Vi ser ingen grunn til at Tromsø skal komme til mange sjanser på Lerkendal, og da er det stor sannsynlighet for holdt null for hjemmelaget. I tillegg er Hedenstad farlig offensivt, og tar en del dødballer. Her kan man også velge Birger Meling til prisen av 6,3 med de samme argumentene.

Julian Ryerson – 4,6 – Viking (Aalesund, H)
Ryerson står oppført som forsvarer, men spiller i mye mer offensiv rolle for Viking. Laget fra Stavanger har sett meget svake ut, men vi tror fort de kan få seg en opptur i kveld, når Aalesund kommer på besøk. Ryerson er et budsjettvennlig alternativ, og kan fort komme til å plukke målpoeng. Aalesund maktet ikke å score hjemme mot Vålerenga sist, så holdt null er heller ingen umulighet for Viking denne runden.

Midtbane:

Sander Svendsen – 9,1 – Molde (Sogndal, H)
Molde ble knust i Bergen sist runde, men vi har tro på at Solskjærs menn reiser kjerringa hjemme mot Sogndal. Dog skal det sies at Sogndal vant 4-0 mot Viking sist, så dette kan fort bli jevnere enn mange tror. Sander Svendsen er uansett et fint valg i dette spillet, og med sine seks målpoeng så langt denne sesongen har han også plukket en del poeng så langt. Hadde også assist på Moldes mål i Bergen, og ser veldig fast ut i elleveren til Ole Gunnar.

Daniel Braaten – 6,9 – Brann (Sandefjord, H)
Vi velger å bruke hele Brann-kvoten denne runden. Brann har som sagt sett meget sterke ut i det siste, og vi tror de slår Sandefjord. Braaten har også vært en av ligaens beste spillere så langt denne sesongen, og vi tror han fortsetter storspillet, og poengsankingen i kveld. 6,9 er også en veldig fin pris for en som spiller ving på et av de beste lagene i ligaen.

Fredrik Midtsjø – 8,7 – Rosenborg (Tromsø, H)
Vi tror som sagt Rosenborg slår Tromsø ganske greit på Lerkendal. I tillegg venter hjemmepublikumet på en skikkelig festforestilling igjen på eget gress, og den kan fort komme i kveld. Midtsjø har stått bak mye av Rosenborgs angrepsspill så langt i år, og vi tror lysluggen plukker målpoeng denne runden igjen, etter to runder uten.

Samuel Adegbenro – 7,6 – Viking (Aalesund, H)
Adegbenro storspilte mot Odd og Brann, og ble etter disse kampene en ¨must have¨- spiller for mange på Fantasy. I de to siste kampene har han derimot ikke levert, men vi tørr fortsatt ikke ta ut nigerianeren. Har et toppnivå ikke mange andre i Eliteserien kan matche, og vi tror som sagt Viking har stor sjanse for seier denne runden, og Adegbenro er et brennhett tips som målscorer om Viking scorer.

Angrep: 

Jonas Lindberg – 5,6 – Sarpsborg (Lillestrøm, B)
Vi velger Lindberg denne runden, selv om vi er langt fra sikre på at Sarpsborg får en enkel oppgave i Lillestrøm. Lindberg er dog veldig billig, og for å få råd til blant andre Bendtner trengte vi en slik spiller i laget. Svensken har plukket hele 5 assists denne sesongen, og er fort involvert om Sarpsborg scorer på Åråsen i kveld også.

Nicklas Bendtner – 12,4 – Rosenborg (Tromsø, H)
Hva skal man si? Bendtner har ikke levd opp til forventingene alle Fantasy-spillerne satte seg før sesongen. Vi tror likevel at dansken har mange mål i seg, og han er en mann som fort scorer flere om Rosenborg får til en ordentlig festforestilling igjen. Rosenborg er det andre laget vi bruker alle tre spillerne våre fra denne runden, da vi tror de vinner ganske komfortabelt hjemme mot Tromsø.

Bjørn Bergmann Sigurdarsson – 9,5 – Molde (Sogndal, H)
Som nevnt under Sander Svendsen tror vi Molde reiser kjerringa denne runden, og er revansjelystne etter et forsmedelig tap i Bergen. Sigurdarsson har tidvis denne sesongen vist hvilken klassespiller han er, og han er alltid målfarlig når laget hans er i flyten. Et forholdsvis trygt og godt valg denne runden. Fredrik Brustad til en litt mer budsjettvennlig pris er også et alternativ her, men Bjørn Bergmann virker tryggere på lang sikt.

Rundens kaptein:
Nicklas Bendtner – Her sto valget mellom to Rosenborg-spillere og to Molde-spillere. Vi vurderte Midtsjø, Sigurdarsson og Svendsen, men valget falt på dansken. Vi føler oss ganske sikre på at Rosenborg scorer en del mål mot Tromsø, og at Bendtner igjen finner veien til nettmaskene. Bli ikke overrasket om dansken putter både 1, 2 og 3 mål i kveld!

Rundens billigspiller:
Julian Ryerson – Ryerson koster 4,6, noe som er veldig billig for en offensiv midtbanespiller. Står dog oppført som forsvarsspiller på spillet, noe som bare er positivt i og med at han får flere poeng for målpoeng, og får fire poeng om laget holder nullen. Vi har som sagt tro på Viking i kveld, så vi mener dette er et godt valg denne runden.

Rundens differensial(valgt av maks 7,5%):
Robert Lundstrøm – Høyrebacken til Vålerenga ble for dyr for vårt lag, men vi har tro på at svensken denne runden kan plukke mye poeng. Vålerenga vant 1-0 i Aalesund sist, og de kan fort holde nullen igjen hjemme mot Kristiansund. Lundstrøm hadde også assist til Stengel sist kamp, og er en offensiv back som fort plukker målpoeng denne runden. Han er kun valgt av 3,6% i spillet, og er derfor en fin mann om du vil ta igjen poeng på dine venner og rivaler denne runden.

Rundens donk:
Patrick Mortensen – Vi tror Sarpsborg får det tøft på Åråsen, og Mortensen har ikke vært i spesielt god form i det siste heller. Brant tre store sjanser sist, og vi tror ikke dansken denne runden  kommer til å score mål. Kampprogrammet til Sarpsborg fremover tilsier heller ikke at man må ha dansken, så dette er kanskje runden å ta ut Mortensen fra laget sitt.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar