Premier League-sesongen avsluttes og det gjør også sesongens Fantasy. Det er siste sjanse å hente poeng, og siste sjanse for å ta igjen kompisen i din privatliga.

Keeper

Lukasz Fabianski – 4,8 – Swansea (West Brom, H)

Swanseas nummer 1 er førstemann ut i ukens tips. Waliserne har spilt godt i det siste, og det har også Fabianski. Polakken står med tre rene bur på de fire siste rundene, noe som har hjulpet veldig til sikker plass. Swansea ønsker naturlig nok å fortsette den gode formen med seier i siste hjemmekamp.

Forsvar

César Azpilicueta – 6,4 – Chelsea (Sunderland, H)

Azpilicueta er til å stole på – både for Conte og for Fantasy-managere. Spanjolen har spilt fast hele sesongen for et solid Chelsea-lag. Søndagens kamp blir trolig bare kos for vertene, men Azpilicueta skal kose seg. Spilte også litt lenger fremme i banen forrige kamp. Der fikk han seg et mål og var farlig frempå ved flere anledninger. Søndagens kamp gir muligheter for både offensive og defensive bidrag.

Ben Davies – 5,0 – Spurs (Hull, B)

Får ny tillit etter solid spill i siste halvdel av sesongen. Tottenham er solide bakover, og Davies er også farlig fremover i banen. Mot Hull, som allerede har rykt ned, kan Spurs stelle i stand en ny fest. Ben Davies er en billig mann som gjerne vil være med på festen.

Joel Matip – 5,3 – Liverpool (Middlesbrough, H)

Matip er kanskje ikke den mest populære Fantasy-spilleren, men har vært solid for Liverpool denne sesongen. Sett bort i fra tapet for Crystal Palace, har Liverpool vært gode bakover i sesonginnspurten, og har fire clean sheets på siste fem. Merseyside-klubben har også mye å spille for til helgen – det stikk motsatte av søndagens motstander.

 

Midtbane

Kevin de Bruyne – 10,5 – Man City (Watford, B)

Årets assistkonge (to flere enn Sigurdsson) tar den første plassen på midtbanen. I tillegg til 16 assists, har han også 6 scoringer. Belgieren er alltid målfarlig og Man City har absolutt noe å spille for i siste kamp. Det betyr at de Bruyne og resten av gjengen må være på tå hev – og da blir det fort målpoeng.

ASSISTKONGE: Kevin de Bruyne er en garantist for målpoeng. (FOTO: Matt West / BPI)

Philippe Coutinho – 8,6 – Liverpool (Middlesbrough, H)

Rundens donk forrige runde er ukens tips denne runden. Coutinho var strålende mot West Ham og leverte en haug med poeng for de som hadde troen. Hjemmekamp mot Middlesbrough i siste serierunde gir vann i munnen hos mange Fantasy-spillere, og det er fort Coutinho som må gjøre jobben dersom Liverpool skal sikre fjerdeplassen.

Alexis Sanchez – 11,6 – Arsenal (Everton, H)

Vanskelig å utelate Sanchez fra noen som helst slags tips denne sesongen. Skal ha mye av æren for at Arsenal ligger der de gjør, og fortsatt har muligheten for å nå topp 4. The Gunners må også jobbe hardt dersom de skal få beholde sin største stjerne, som står med tosifret antall poeng de siste tre kampene på Fantasy. Blir sannsynligvis toneangivende til helgen også.

Joshua King – 6,2 – Bournemouth (Leicester, B)

For et år han har hatt i 2017! Joshua King scorer nærmest på bestilling for Bournemouth, og er heftig linket bort til større klubber i England. Som han sier selv, vet man aldri hva som skjer i fotballen. I det som kanskje kan bli hans siste kamp for Bournemouth kan han være med på å sikre en topp 10-plassering for Bournemouth, noe vi har troen på at han gjør.

 

Angrep

Gabriel Jesus – 9,0 – Man City (Watford, B)

Først ut i angrepsrekka er Guardiolas unge brasilianer. Jesus, som ankom City i vinter, har et av de beste mål/kamp-snittene i ligaen, og leverer også assists. Virker å være foran Aguero i køen på topp, og vi håper han leverer i siste serierunde.

MÅL PÅ BESTILLING?: Jesus vet hvor målet står. (FOTO: Michael Zemanek / BPI)

Fernando Llorente – 6,2 – Swansea (West Brom, H)

En ørliten differensial i Llorente her. Spanjolen har vist god form i det siste, og kan være en fin mann å ha i angrepsrekka. Llorente er et billig alternativ som scorer nokså jevnt. Møter også West Brom som ikke har vunnet en kamp siden 18. mars.

Harry Kane – 11,8 – Spurs (Hull, B)

Etter midtukens oppvisning på King Power Stadium trengst det egentlig ingen begrunnelse for å kjøpe Kane. Er i øyeblikket toppscorer i ligaen, to mål foran Lukaku. Kane er nok sulten etter å beholde førsteplassen på den listen, og vinne toppscorertittelen to år på rad. Et mål eller to holder nok for den unge engelskmannen.

 

Rundens kaptein:

Alexis Sanchez – Chileneren tar kapteinsbindet denne runden – og «triple captain» om den ikke er brukt. Om du ligger bak i privatligaer, kan det selvsagt være lurt å se etter andre differensialer som kan utgjøre en forskjell for laget.

Rundens billigspiller:

Sam Vokes – Et aldri så lite langskudd her, men Burnley er usannsynlig sterke på hjemmebane – og Vokes er i form.

Rundens diff(s) (valgt av maks 7,5%):

Cesc Fàbregas (Daniel Sturridge) – Differensialene er, som alltid, viktig i siste serierunde, og vi velger å gå for Cesc Fàbregas og Daniel Sturridge. Begge ser ut til å starte for sine respektive lag. Fàbregas er alltid involvert fremover og får målpoeng, mens Sturridge alltid lukter mål. Giroud er også et godt alternativ dersom han spilller.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Romelu Lukaku – Var toppscorer før Kane stjal showet i midtuken. Har gått målløs av banen i de fire siste kampene, og møter Arsenal som helst bør vinne.

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar