Den tidligere storspilleren, Ajax- og Inter-manageren Frank de Boer ligger an til å bli Crystal Palaces nye manager, etter at Sam Allardyce takket for seg. 

Crystal Palace har hatt åtte permanente managere etter at Neil Warnocks første periode i klubben var over i 2010. Nummer åtte, Sam Allardyce, kastet inn håndkleet etter forrige sesong, og dermed måtte Steve Parish ut på jakt etter nummer ni.

Ifølge The Telegraph, ligger den tidligere forsvarsspilleren Frank de Boer an til å bli lagets nye manager, og dette kan bli annonsert allerede førstkommende mandag.

De Boer gjorde stor suksess som manager for Ajax mellom 2010 og 2016, hvor han ble første manager til å vinne Eredivisie fire år på rad. Suksessen gjorde ham aktuell for Tottenham i 2014, men i stedet ble det Mauricio Pochettino som tok den jobben, og de Boer måtte smøre seg med tålmodighet før Inter kom på banen to år senere. Oppholdet i Inter ble imidlertid ingen suksess, og nederlenderen bukket under etter bare 14 kamper i managerstolen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Gjermund Holøyen

Jeg er en 25 år gammel sivilingeniør fra Alvdal, for tiden bosatt i Oslo. Jeg ble bitt av basillen under VM i 1998, og har siden den gang i varierende grad fulgt med på de store europeiske ligaene. Til slutt var det England og Premier League som stakk av med den store interessen, mye takket være en voksende forhold til Tottenham Hotspur. Jeg er også FM-entusiast, og kan blant annet skryte av å ha vunnet Premier League med Grimsby.

Legg igjen en kommentar