Den italienske Serie A-klubben ACF Fiorentina er lagt ut for salg.

Nettstedet Football-Italia melder mandag kveld at Della Valle-familien, eierne av Fiorentina, er åpen for å selge klubben dersom rette kjøpere melder interesse. Årsaken til det eventuelle salget skal være misnøyen blant deler av Fiorentina-fansen de siste årene. En misnøye som skyldes manglene ambisjoner og investeringslyst fra eierne.

Della Valle tok over Fiorentina etter at klubben gikk konkurs i 2002. De har klart å stable klubben tilbake på beina, og var tilbake i Serie A allerede i 2004. Men på tross av å være tilbake i toppsjiktet i italiensk fotball har ikke klubben fått ut sitt potensialet. Mye på grunn av manglende investeringer og feilslåtte signeringer. Della Valle har flere ganger vært i klinsj med supporterne, og nå skal de være såpass lei at de ønsker å selge klubben videre.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar