Det nærmer seg enighet mellom det franske stortalentet og Real Madrid.

18-årige Kylian Mbappé har tatt fotball-Europa med storm, og var svært sentral i Monacos enorme sesong som endte med ligagull og semifinale i Champions League. Det har selvsagt ikke gått hus forbi hos storklubbene, og flere skal være klare til å sprenge banken for å få hentet stortalentet. Der i blant Real Madrid, som ifølge den spanske avisen Marca nå er i førersetet. Klubbens mektige president, Florentino Pérez, har ifølge avisen vært i flere samtaler med Mbappés far om en eventuell overgang.

Lovet spilletid

Pérez skal være innstilt på å ha de personlige betingelsene på plass før han går  i forhandlinger med Monaco om overgangssummen. Det som til nå har vært det største hinderet er frykten for mangel på spilletid. Under samtalene mellom partene forrige uke var dette hovedtema. Der ble Mbappé og hans representanter forsikret om at spilletid ikke blir noe problem da Alvaro Morata er på vei bort, Cristiano Ronaldo begynner å bli gammel, og Gareth Bales hyppige skadehistorikk gjør at han også kan bli å forlate Santiago Bernabéu i løpet av sommeren.

Florentino har bekreftet for Real Madrids direktører at unggutten er lysten på å ta turen til den spanske hovedstaden, og at en overgang bør kunne komme i boks rimelig raskt når de siste detaljene rundt den personlige kontrakten er i boks.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Frank Håkon Abrahamsen

Frank Håkon er fra Herøy på Sunnmøre, er 21 år og jobber til vanlig som forpleiningssjef på fiskebåten Roaldnes. Han spiller for Tjørvåg IL, og har vært en velkjent skikkelse i målet til rødtrøyene helt siden han debuterte som tidenes yngste (14 år) for klubbens A-lag. Han følger La Liga tett, og har vært Real Madrid-supporter hele livet. Du finner han på Twitter; @FHabrahamsen.

Legg igjen en kommentar