Den nederlandske høyrebacken, Rick Karsdorp, er klar for AS Roma.

Det bekreftet den italienske klubben på sin hjemmeside for kort tid siden. Karsdorp kommer fra de nederlandske seriemesterne Feyenoord for om lag 14 millioner euro. Avtalen inneholder også prestasjonsbaserte bonuser opp mot 5 millioner euro. 22-åringen har signert en kontrakt som binder han til Giallorossi frem til sommeren 2022.

– Det å komme til Roma er et stort steg for meg. Jeg kommer hit med et stort ønske og en entusiasme for å spille og realisere mine drømmer, sa hovedpersonen selv.

Rick Karsdorp har gått gradene i barndomsklubben Feyenoord, og var en sterkt bidragsyter til årets seriegull. Totalt endte Karsdorp opp med 101 kamper for Feyenoord. Han står også med 3 landskamper for Nederland, hvor han fikk sin debut i fjor høst.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar