Leeds United er igjen eiere av Elland Road.

Den gamle engelske storklubben Leeds United bekreftet i dag på sin hjemmeside at de har kjøpt tilbake historiske Elland Road. Stadionet ble solgt til forretningsmannen Jacob Adler for 8 millioner pund i 2004 da Leeds var i store økonomiske problemer. Avtalen inneholdt en tilbakekjøpsklausul som ga Leeds retten til å kjøpe tilbake stadionet når som helst innen år 2029. Tilbakekjøpet sparer Leeds for om lag 1,7 millioner pund i årlig leie, og skal kostet rundt 20 millioner pund.

– Da jeg møtte ledelsen og supporterne i løpet av mine første måneder i klubben sto tilbakekjøpet av Elland Road veldig høyt på listen over prioriteringer, og det er med glede at jeg i dag kan annonsere at vi har fullført prosessen, sa Leeds’ eier Andrea Radrizzani om kjøpet av Elland Road.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar