Sunderlands Fabio Borini er klar for den italienske storklubben AC Milan.

Det bekreftet den italienske klubben på sin hjemmeside fredag. Borini ankommer Milan på et sesonglangt lån, men Milan er forpliktet til å kjøpe han neste sommer. Lån- og overgangssum er ikke oppgitt, men ifølge ulike medier skal totalsummen ligge på om lag 6 millioner euro. Han blir med det Milans femte signering så langt denne sommeren. Fra før av har Adrian Silva, Frank Kessié, Mateo Mussachio og Riccardo Rodriguez spasert inn portene på ærverdig San Siro.

Borini, som er italiener, har tilbragt store deler av sin karriere i engelsk fotball. Forrige gang 26-åringen spilte hjemme i Italia var da han var Roma-spiller i sesongen 2011/2012. Til tross for sin relativt unge alder har Borini rukket å opparbeid seg en ganske lang CV. Angriperen har vært innom Chelsea, Swansea, Parma, Roma, Liverpool og nå sist Sunderland. Forrige sesong noterte han seg for stusselige 2 mål på 26 kamper for The Black Cats. Han står også med 1 landskamp for Italia, men den kom helt tilbake i 2012.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar