Juventus-stjernen Leonardo Bonucci er på plass i Milano for å signere med AC Milan.

Det meste tyder på at Champions League-finalen mot Real Madrid ble Leonardo Bonuccis siste kamp som Juventus-spiller. 30-åringen er i ferd med å gjennomføre en sjokkovergang til Milan, og er allerede på plass i Milano for å gjennomføre de medisinske testene og signere kontrakten med det italienske storlaget som satser friskt foran kommende sesong. Den italienske landslagsstopperen skal ikke ha en veldig god relasjon til Juventus-trener Allegri, og det har også versert rykter om at Bonucci var involvert i en fysisk krangel under pausen av Champions League-finalen. Etter syv år som Juventus-spiller skal han nå ønske seg nye oppgaver, og da familien ikke vil forlate Italia blir Milano neste destinasjon.

Bonucci skal ha kommet til enighet med Milan om en 5-årskontrakt verdt 6,5 millioner euro i året, og Milan og Juventus skal også være enige om en overgangssum på omlag 40 millioner euro. Dermed gjenstår bare formaliteter og den medisinske sjekken før Bonucci er Milan-spiller. Ryktene går nå om at 87-modellen, som har 70 A-landskamper for Italia, går inn som kaptein hos Milan og han blir dermed det foreløpig siste tilskuddet til et Milan-lag som allerede har styrket stallen betraktelig foran den kommende sesongen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar