Fotballsonen ser nærmere på lagene foran den kommende fantasy-sesongen, og turen har nå kommet til Brighton and Hove Albion.

Husk å meld deg på i vår ligahttp://www.fotballsonen.com/2017/07/13/fantasy-premier-league-fotballsonen-201718/ 

Enda en av solbyene på Englands sørkyst har tatt plass i toppdivisjonen. Med Chris Hughton ved roret klarte Championships gjerrigste hjemmelag(14 innslupne) å kapre andreplassen i divisjonen bak Newcastle. Hughton har fått tid og ressurser til å bygge laget, først med et solid forsvarsspill, og så utviklet angrepsspillet etter hvert. Vi forventer en kamp i bunnstriden for Brighton denne sesongen, men med et solid forsvarsspill på hjemmebane, noen spennende offensive spillere på midten, og en evigung målsnik på topp kan de kanskje overraske. Og her skjuler det seg flere spennende Fantasy-pick.

 

Pre-season:

Fortuna Düsseldorf – Brighton  0-2        Murphy, Hemed(Norwood)

Crawley Town – Brighton            0-6        March(Kayal), Gross(Suttner), Hemed(March), Murphy(Dunk),                                                                           Goldson(Skalak), Murray(straffe)

Southend United – Brighton       0-3        March(Rosenior), March, Murray(Suttner)

Norwich – Brighton                       1-1         Gross(Bruno)

FC Girona – Brighton                    0-0

Her er det bare å merke seg at det ser ut som Brighton har tatt med den defensive soliditeten inn i pre-season. De spiller sin siste kamp før det braker løs førstkommende søndag mot Atletico Madrid, og det bør gi en god pekepinn på hvordan de ligger an.

(Foto: Harry Hubbard/Getty Images)

Formasjon

Til tross for å være tro mot en 4-4-2 formasjon i Championship, ser det etter pre-season ut som Brighton vil starte sesongen i en 4-4-1-1 formasjon.

 

Sannsynlig lagoppstilling

Det har vært mye rullering i pre-season, men med toppet lag uten skader og flere signeringer bør et toppet lag ligne på dette her:

Ryan

Bruno-Dunk-Duffy-Suttner

Knockaert-Sidwell-Stephens-Brown

Gross

Murray

 

Kampprogram

Knalltøff premiere i PL for Brighton, som tar imot Man City på sørkysten i første kamp. Deretter følger to bortekamper på rad, mot henholdsvis Leicester og Watford. På de neste 9 kampene etter det har Brighton en rekke med fine kamper hvor de bør ta en del poeng, bortsett fra to kamper mot Arsenal og Everton. Det kan absolutt være spennende å plukke noen spillere herfra frem til de møter tøffere program i slutten av november.

Liten magiker: Anthony Knockaert (Foto: Harry Hubbard/Getty Images)

Viktige spillere

Lewis Dunk – 4,5 – Forsvar

Er sammen med stoppermakker Duffy farlig på offensive dødballer, men plukker en del gule kort. Har vært i søkelyset til flere PL-klubber tidligere, og det blir spennende å se om han tar nivået umiddelbart. 2 mål i fjor. Meget spennende med defensiv dekning fra Brighton med tanke på spillestil og defensiv statistikk, både i Championship og i pre-season.

Knockaert – 6,0 – Midtbane

«The main man» på Brighton er verdt inngangspenga aleine, med skudd, finter og driblinger nok for et helt lag. Hadde 15 mål og 8 assist i fjor. Potensielt mye verdi i denne mannen på FPL, men en skade i pre-season holder han nok utenfor de første kampene.

Glenn Murray – 6,0 – Angrep

Først og fremst målscorer, både med hodet og beina, og målsnittet hans i Championship har alltid vært bra. Tar straffer. Brighton har ikke hentet noen nye spisser foreløpig, og Murray ser derfor ut som et soleklart førstevalg på topp.

 

Se opp for

Pascal Gross – 5,5 – Midtbane

Kom fra Ingolstadt nå i sommer og kan vise til et av de høyeste antallene nøkkelpasninger i Bundesliga forrige sesong, og det for et bunnlag. Får fort 10er-rollen bak Murray og kan være en potensiell bonusmagnet.

 

Dødballtakere

Straffer: Murray, Knockaert

Frispark: Gross, Suttner, Knockaert, Dunk

Cornere: Gross, Suttner, Knockaert

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar