Fotballsonen ser nærmere på lagene foran den kommende fantasy-sesongen, og turen har nå kommet til West Ham United.

Husk å meld deg på i vår ligahttp://www.fotballsonen.com/2017/07/13/fantasy-premier-league-fotballsonen-201718/ 

 

Det var ikke mye å rope hurra for på Olympiastadion i London forrige sesong. Etter en meget oppløftende sesong med Dimitri Payet i storform året før, var kanskje forventningene skrudd litt for mye opp, men man må likevel kunne si at spesielt defensivt var West Ham ustabile sesongen igjennom. Dessverre ble dette personifisert gjennom noen horrible inngripener fra vår egen Håvard Nordtveit. Med forsterkninger i Joe Hart, Pablo Zabaleta, Marko Arnautovic og Javier «Chicharito» Hernandez blir det spennende å se om de på nytt kan hevde seg litt høyere på tabellen. Spesielt sistnevnte kan fort bli et røverkjøp på FPL.

 

Pre-season:

Sturm Graz ll – West Ham            0-0

West Ham – Fulham                       2-1         Lanzini(Fletcher), Fletcher

Werder Bremen – West Ham        1-0

Werder Bremen – West Ham        2-2         Arnautovic(Masuaku), Martinez(Ayew)

Altona 93 – West Ham                   3-3         Martinez(Reid), Ayew, Selvmål

Man City – West ham                     3-0

Ja, hva skal man si? Ser man på resultatene ser det ikke ut som West Ham har klart å gjøre noe med ustabiliteten fra forrige sesong.

 

Formasjon

West Ham ser ut som de fortsetter i en 4-2-3-1 formasjon også denne sesongen, men stilte i en 3-4-3 formasjon ved flere anledninger forrige sesong.

 

Sannsynlig lagoppstilling

Hart

Zabaleta-Fonte-Reid-Cresswell

Noble-Obiang

Ayew-Lanzini-Arnautovic

Chicharito

 

Vi forventer flere frisparkmål fra Manuel Lanzini denne sesongen! (Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Kampprogram

West Ham møter Man United borte i første kamp denne sesongen. Deretter følger bortekamper mot Southampton og Newcastle. Tre B på rad der altså. Greit å styre klar av noen herfra i de kampene, med mindre du vil gamble på at Chicharito scorer mot gamleklubben. Etter dette har West Ham ganske fint kampprogram frem til begynnelsen av november, kun avbrutt av en vanskelig hjemmekamp mot Spurs.

 

Viktige spillere

Winston Reid – 5,0 – Forsvar

102 poeng, 2 mål og 3 assists forrige sesong er ikke så galt for han som styrer troppene defensivt for West Ham. Med en vokalmessig aktiv keeper som Joe Hart bak seg kan det hende West Ham får strammet opp litt bakover denne sesongen, og det kan lukte litt flere clean sheets. Med dødballføttene til Lanzini og Snodgrass bør han også kunne produsere noe mere på offensiv dødball.

Manuel Lanzini – 7,0 – Midtbane

Den lille elegante teknikeren med silkefoten slet, som resten av laget, med å innfri de store forventningene forrige sesong. Likevel leverte han respektable 133 poeng. Det var mange som mente at han nå endelig skulle ta steget ut av skyggen til Payet og styre det offensive spillet, så det blir spennende å se om han faktisk kan klare dette kommende sesong. Er fus når det er mulighet for direkte frispark på mål.

Javier «Chicharito» Hernandez – 7,0 – Angrep

«Den lille erten» er tilbake i PL og blant FPL-managere er forventingene allerede høye, noe en eierandel på 20% indikerer. Spilte i Man United fra 2010-2014 og scoret der 37 mål på 103 kamper, veldig mange av dem som innbytter. Deler man antall minutter på banen på antall mål, scoret han hvert 129. minutt i PL. For Bayer Leverkusen leverte han 28 mål på 54 kamper fra 2015-2017, før han nå ble hentet til Olympiastadion. Det er en real målsnik og potensielt FPL-gull vi snakker om her.

Kan Aaron Cresswell få litt mer å juble for sammen med kaptein Mark Noble denne sesongen? Photo by Tom Dulat/Getty Images

Se opp for

Aaron Cresswell – 5,0 – Forsvar

Hadde en skadeplaget fjorårssesong, hvor han spilte ca. 1000 minutter mindre PL fotball enn de to knallsesongene han hadde før det. I de sesongene fikk han henholdsvis 129 og 133 poeng, noe som hadde plassert ham blant topp 10 forsvarere i FPL forrige sesong. Finner West Ham ut av forsvarsspillet kan mannen med den deilige venstrefoten være et godt alternativ som offensiv back i ditt FPL-forsvar.

Dødballtakere

Straffer: Noble, Lanzini, Carroll, Arnautovic

Frispark: Lanzini, Snodgrass, Noble, Cresswell

Cornere: Lanzini, Noble, Arnautovic, Snodgrass, Cresswell

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar