I kveld møtes de to beste lagene i norsk fotball de siste årene til dyst når Molde tar i mot Rosenborg på Aker Stadion. 

Før kampen ligger Molde som nummer tre på tabellen, sju poeng bak Rosenborg. Mellom disse to ligger Sarpsborg 08, med to poeng ned til Molde og fem opp til trønderne.

Hjemmelaget har vært veldig gode den siste tiden, og har fire seire og to uavgjorte på de seks siste seriekampene. Sammen med Sarpsborg ser de ut som det eneste laget som i det hele tatt kan konkurrere med Rosenborg om seriegullet, og sørge for at spenningen varer litt lenger utover høsten.

Molde bør vinne

For den nøytrale Eliteserie-tilskuer bør man absolutt håpe på en hjemmeseier i kveld. Dette vil kunne skape en enorm spenning igjen i Eliteserien, og om Sarpsborg også slår Kristiansund i morgen, vil vi stå med tre lag øverst hvor bare fire poeng skiller. Molde har vært aktive på overgangsvinduet i sommer, og har blant annet hentet hjem Vegard Forren, samt Martin Ellingsen som er den foreløpig siste signeringen. De har også solgt Sander Svendsen til svenske Hammarby.

Kveldens kamp vil etter alle solemerker bli tett og jevn. Kanskje kan Molde dra nytte av at Rosenborg har en Europakamp å tenke på til uka, selv om denne er så sent som torsdag. Vinner Rosenborg kveldens kamp, er det nok bare Sarpsborg som i det hele tatt har en mulighet til å ta igjen trønderne, men med seier i kveld kan man vel si Rosenborg på langt nær avgjør Eliteserien.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Mats Eid Bjørset

23 år, MatsBjorset på Twitter.

Legg igjen en kommentar