Vi ser tilbake på gameweek 2 og forsøker å gi deg et lite forsprang inn mot neste runde.

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere en best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et fantasy-perspektiv. Etter den andre runden kan vi begynne å se konturene av lagene og hvem som plukker poeng.

 

Flest poeng:
1. Alonso (Chelsea) – 16
2. Pogba (Man Utd), Bailly (Man Utd), Maguire (Leicester) – 15
3. Chicharito (West Ham) – 13

Rundens overraskelse:
Marcos Alonso
Selv om Alonso er den dyreste forsvarspilleren på spillet var det få som hadde forventet 16 poeng denne runden. Etter tap for Burnley på hjemmebane, var ikke forventningene så høye foran bortekampen mot Spurs. Likevel hevet Alonso og Chelsea seg og vant 2-1, der Alonso scoret begge og tok med seg 3 bonuspoeng.

Rundens skuffelse:
Arsenal
Stoke på Bet365 Stadium er ikke den letteste bortekampen i år, men det burde heller ikke være den vanskeligste. Offensiven slet og ble stående igjen uten mål og uten Fantasy-poeng. To tøffe bortekamper mot Liverpool og Chelsea på de neste tre rundene venter, som ikke gjør poengsankingen noe enklere.

 

Prisøkning (Utvalgte):
Etter de første serierundene er det svært mange overganger, og det vil derfor være en del sentrale prisendringer som ikke nevnes denne uken. Utover sesongen roer det seg som regel noe ned, men det kan være lurt å gjøre byttene tidlig denne uken, for å få med seg prisøkning på de man vil ha inn.

Hegazi – 4.6→4.7
Maguire – 5.0→5.1
Eriksen – 9.5→9.6
Lukaku – 11.6→11.7
Pogba – 8.1→8.2
Chicharito – 7.0→7.1
Mané – 9.5→9.6

Prisnedgang(Utvalgte):
Sané – 8.4→8.3
Walker – 6.5→6.4
Gayle – 6.5→6.4
Salah – 9.1→9.0
Arnautovic – 7.0→6.9

 

Underliggende stats (Utvalgte):
– 
Harry Kane hadde hele 8 avslutninger denne runden – 6 inne i 16-meteren og 2 fra utsiden, men fortsatt ingen mål.

– Alvaro Morata, Sadio Mané og Jeff Hendrick hadde 4 skudd hver fra straffeområdet, selv om det bare resulterte i ett mål til sammen.

– Selv om Man City bare klarte 1-1 mot Everton, hadde både Aguero, de Bruyne og Silva 4 nøkkelpasninger hver, sammen med blant andre Mkhitaryan og Özil.

– Richarlison hadde 6 avslutninger og 4 nøkkelpasninger i sin første start for Watford. Det resulterte i ett mål, og Richarlison kan utvilsomt være et spennende Fantasy-objekt.

– Med sitt tredje mål mot Swansea er Romelu Lukaku nå toppscorer alene foran en rekke spillere med to mål..

 

Lærdom fra helga:

– Rooney lever – i høyeste grad. To mål på to kamper for Everton, inkludert ett mot Man City. Står ovenfor noen tøffe kamper, men Rooney er absolutt en mann å følge med på.

– Marcos Alonso er verdt prisen sin på 7.0.

– Chicharito og West Ham scoret to med 10 mann borte mot Southampton. ”Den lille erten” er på plass og bør ha selvtilliten på plass også.

– Manchester United er i fyr og flamme. Selv om kampen lenge var åpen, viste de røde fra Manchester klasse der Pogba, Mkhitaryan og Bailliy hentet flest poeng.

West Brom er solide bakover, og defensivt cover derfra er på ingen måte dumt.

– …og vi holder fortsatt på Wildcardet.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar