Sarpsborg 08s lovende spiss Jørgen Strand Larsen er nær ved å signere for storklubben AC Milan.

Milan har investert tungt på overgangsmarkedet i sommer, og nå skal en nordmann være så godt som klar for den italienske storklubben. Jørgen Strand Larsen er omtalt som en svært spennende spiss, og den høyreiste 17-åringen vil i løpet av kort tid fullføre sin overgang til AC Milan. Det er i første omgang snakk om en låneavtale, men italienerne har sikret seg opsjon på kjøp når lånet utløper neste sommer.

Strand Larsen har scoret på bestilling for Sarpsborgs andrelag, men har så langt ikke funnet nettmaskene når han har fått muligheten på A-laget. I Milan er han tiltenkt en rolle i klubbens junior-lag, som tidligere denne sommeren fikk ny trener. Det innebærer at den norske unggutten vil bli trent av Milan-legenden Gennaro Gattuso blir treneren hans det kommende året. Den 195 centimeter høye unggutten skal erstatte Patrick Cutrone, som ble hentet permanent opp til A-laget denne sommeren, så vil tiden vise om Strand Larsen kan følge samme vei. Vi ønsker ham lykke til og håper han vil fortsette utviklingen sin i italiensk fotball.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar