Det har Premier League-klubbene selv bestemt.

Det har tidvis vært mye kaos i slutten av overgangsvinduene etter at sesongen har startet de siste årene, og Premier League klubbene har nå sett seg lei av det. Derfor har de bestemt at overgangsvinduet neste sommer kommer til å stenge torsdag 9. august, rett før sesongen starter.

Det er likevel viktig å presisere at selv om Premier League-klubbene ikke får kjøpe spillere etter sesongstart, så forhindrer ikke det at utenlandske klubber kan hente spillere fra Premier League helt frem til deres eget overgangsvindu stenger i slutten av august.

En slik endring er noe klubbene har diskutert på møter både i februar og i juni i år, før de nylig bestemte seg for å gjøre endringen.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar