Den fjerde runden av Premier League står for tur. Her kommer en ellever som kan sanke mange poeng.

Keeper:

Ben Foster – 4.5 – West Bromwich (Brighton, B)
Ett mål imot på de tre første kampene er hyggelig lesing for Tony Pulis og hans mannskap. Helt bakerst i banen er Ben Foster et soleklart førstevalg, og når de tar turen til Englands sørkyst for å møte et Brighton-lag som ikke har scoret et eneste mål til nå er det lov å tenke at Foster muligens kan holde nullen denne helgen.

Forsvar:

Ahmed El-Sayed Hegazi – 4.9 – West Bromwich (Brighton, B)
Er i samme situasjon som Foster, hvor han har spilt en nøkkelrolle for et West Brom-lag som sjeldent ser ut til å gjøre feil bakover i banen.

Phil Jones – 5.1 – Manchester United (Stoke, B)
Er motoren i et Manchester United-forsvar som enda har til gode å slippe inn mål denne sesongen. Klarer Stoke å bryte gjennom det som til nå ser ut til å være en ugjennomtrengelig mur?

Ryan Bertrand – 5.5 – Southampton (Watford, H)
I tillegg til at Southampton er sterke defensivt er også Ryan Bertrand en særdeles god offensiv back. Er ofte involvert fremover i banen, og kan til nå skilte med 15 poeng i Fantasy.

Midtbane:

Henrik Mkhitaryan – 8.3 – Manchester United (Stoke, B)
Manchester United har åpnet sesongen forrykende, og en viktig brikke i dette har vært Mkhitaryan. Har notert seg for hele 26 poeng i Fantasy, som er tangert førsteplass på poenglista sammen med lagkamerat Paul Pogba.

Christian Eriksen – 9.6 – Tottenham (Everton, B)
Den danske assistkongen har fortsatt storspillet også denne sesongen. Står med tre målgivende på like mange kamper, og det blir spennende å se hva Eriksen kan få til når Tottenham reiser til Merseyside for å gjeste Everton.

Sadio Mané – 9.6 – Liverpool (Manchester City, B)
Nok en viktig brikke i nok et offensivt sylskarpt lag. Har prikket inn like mange poeng som Eriksen til nå, og det er ingen tvil om at det kan bli mange mål i Liverpools oppgjør mot Manchester City denne helgen.

Robbie Brady – 5.5 – Burnley (Crystal Palace, H)
Samtidig som det er tilløp til krisestemning i Crystal Palace etter null poeng og 0-6 i målforskjell etter sesongens tre første kamper har ting gått langt bedre for Burnley, som kan skilte med en tiendeplass til nå. På lagets midtbane kan Robbie Brady skilte med elleve poeng, og det er nærliggende å tro at det kan bli flere i helgen.

Angrep:

Romelu Lukaku – 11.7 – Manchester United (Stoke, B)
Tre mål på tre kamper er status for den belgiske kraftspissen som er nykommer på Old Trafford denne sesongen. Hadde ikke dagen mot Leicester, med straffebom og null scoringer, men det er ingen tvil om at Lukaku har det som skal til for å kunne slå tilbake denne helgen.

Alvaro Morata – 10.1 – Chelsea (Leicester, B)
Har sett veldig frisk ut for Chelsea etter overgangen fra Real Madrid, med to mål og to målgivende til nå. Fortsetter den gode formen mot Leicester?

Roberto Firmino – 8.6 – Liverpool (Manchester City, B)Spissen med flest Fantasy-poeng så langt ser ut til å kunne være et godt valg også for denne helgen.

Benk: Elliot (4.0, Newcastle), Kevin Long (4.0, Burnley), Liam Rosenior (4.0, Brighton), Tom Carroll (4.5, Swansea)

Kaptein: 
Romelu Lukaku

Rundens billigspiller:
Robbie Brady (5.5)

Rundens differansial (valgt av maks 7.5%):
Robbie Brady (1.4%)

Rundens donk (valgt av minst 15%):
Willian (18.4%)

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Daniel Granberg

Det startet med et fotballkort av Fredrik Ljungberg i 2001. Over et tiår har passert siden, og det har blitt mye fotball på denne karen.

Legg igjen en kommentar