Gameweek 6 er rett rundt hjørnet og flere av de samme spillerene fra GW5 får fornyet tillit, men nye tips er selvfølgelig inkludert. 

Keeper: 

Lukasz Fabianski – 4.5 – Swansea (Watford, H)

Keeperen med både flest Fantasy-poeng og flest tellende redninger i år er først ut i ukens tips. Swansea har vært litt varierende i år, men har holdt nullen i tre av fem kamper, noe som er sterkt med en vennlig pris på 4.5. Riktignok har alle poengene og clean sheets kommet på bortebane, mens det har blitt tap i de to hjemmekampene. Vi tror likevel at Swansea tar sin første hjemmeseier og forhåpentligvis holder nullen for sesongen mot Watford.

Forsvar:

Stephen Ward – 4.5 – Burnley (Huddersfield, H)

Første tips ut i forsvarsrekka er kanskje litt overraskende for noen, men Burnley ser solide ut i år. De har faktisk tatt 5 av 9 poeng på bortebane mot Chelsea, Tottenham og Liverpool, mens hjemme på Turf Moor har det blitt 0-1-tap og 1-0-seier. Blir ofte få mål i Burnley sine hjemmekamper, og Huddersfield er ikke akkurat kjent for målrike kamper. Det er med andre ord lov å håpe på clean sheet for Ward (…Mee, Lowton eller Tarkowski)

Sead Kolasinac – 6.0 – Arsenal (West Brom, H)

Sead Kolasinac har ikke tatt Premier League med storm, men det kan sies at han har vært solid når han har fått sjansen. Står med to assist på fire kamper, noe som er godkjent. Arsenal har også skjerpet seg etter 0-4 for Liverpool. De to foregående kampene har endt med 3-0- seier over Bournemouth og 0-0 borte mot Chelsea, altså to clean sheets for bosnieren. West Brom kommer sannsynligvis ikke til Emirates for å angripe, men det vil nok Kolasinac og Arsenal.

Ben Davies – 5.7 – Tottenham (West Ham, B)

Siste ut i forsvarsrekka er Ben Davies, som beholder plassen sin fra forrige ukes tips. Rose går ikke rett inn på laget igjen etter Davies´prestasjoner i år. Waliseren er en viktig brikke både defensivt og offensivt for Tottenham, og selv om mye kan skje i London-derbyene velger vi å stole på Davies i GW6.

 

Midtbane:

David Silva – 8,3 – Man City (Crystal Palace, H)

4 assists og 6 bonuspoeng på fem kamper, spiller for et offensivt City-lag i knallform og har tre hjemmekamper de fire neste rundene. Disse hjemmekampene er også mot Crystal Palace, Stoke og Burnley. Viss ikke dette gir vann i munnen til en Fantasy-manager så vet ikke jeg. David Silva er også en meget habil spiller med en offensiv rolle hos City. Det er med god grunn lov å håpe på flere Silva-assist mot Palace – og kanskje årets første mål?

OFFENSIV: Silva har en fremskutt rolle i et offensivt City-lag. (FOTO: Paul Greenwood / BPI)

Henrikh Mkhitaryan – 8.5 – Man Utd (Southampton, B)

En annen som får fortsette i ukens tips er Mkhitaryan. Armeneren har mer å gå på i spillet sitt, men så lenge han fortsetter å levere målpoeng er de fleste Fantasy-managere fornøyde. Etter en blank runde i GW4 var han tilbake med scoring og bonuspoeng mot Everton. I tillegg er United i storform om dagen og Mkhitaryan er fast i Mourinhos ellever.

Robbie Brady – 5.5 – Burnley (Huddersfield, H)

Med en kruttsterk angrepsrekke denne runden må midtbanen naturligvis bli litt svakere, selv om vi tror de vil bite godt fra seg. Brady står med to assist hittil i år – som ikke er mer enn helt greit. Likevel er han et av de bedre budsjettalternativene på spillet. Tar også mye av dødballer og har en offensiv rolle i laget. Til 5.5 hjemme mot Huddersfield velger vi å gå for den tidligere United-spilleren til GW6.

Pascal Groß – 5.6 – Brighton (Newcastle, H)

Pascal Groß har funnet formen og fulgte opp kanonrunden i GW4 med ny assist forrige helg. Tyskeren er veldig sentral i Brighton sitt spill. Groß er faktisk involvert, med mål eller assist, i alle målene Brighton har scoret i Premier League i år. Brighton har i tillegg et fint kampprogram fremover, sett bort i fra bortekampen mot Arsenal neste runde. I likhet med Brady har også han en fin pris som åpner opp for dyrere spillere andre steder.

 

Angrep:

Romelu Lukaku – 11.7 – Man Utd (Southampton, B)

Lukaku fortsetter å levere varene og er også vanskelig å unngå i et Fantasy-tips. Ser ut som at han ikke tar straffer lenger med bommen mot Leicester, men det gjør ikke noe så lenge han leverer mål og assist fra åpent spill. Er selvskreven på et Fantasy-lag i manges øyne, og får tillit videre.

BØTTER INN: Romelu Lukaku fortsetter å score.

Sergio Agüero – 11.6 – Man City – (Crystal Palace, H)

Umulig å unngå å tipse om Agüero denne runden. Hattrick forrige runde, og møter det dårligste laget (p.d.d.) i ligaen på hjemmebane. Det må nesten bare bli mål. Var heller ikke med i den sterke troppen som møtte West Brom i midtuken. Da skal argentineren være pigg til helgen.

Harry Kane – 12.5 – Tottenham (West Ham, B)

Harry Kane får også ny tillit, selv med en skuffende runde sist. Kane har en god statistikk i London-oppgjør, og Spurs-gutta er forhåpentligvis sultne på å slå tilbake. West Ham har heller ikke vært overbevisende, selv om de har strammet inn litt de siste kampene. Uansett er Tottenham et bedre lag og Kane kan å score mål.

 

Benk: Elliot (4.1), Carroll (4.5), Rosenior (4.0), Long (4.0)

Rundens kaptein:
Sergio Agüero (11.6) – 
Nesten selvskreven her av nevnt grunn. Blir nok populært å bruke Triple Captain på Agüero denne runden, selv om det anbefales å spare den til DGW.

Rundens billigspiller:
Matt Ritchie (6.0) – Fikk ikke plass i startelleveren vår på grunn av økonomiske årsaker (ironisk nok), men Ritchie er absolutt å anbefale etter fire assists på de tre siste.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):
Coutinho 8.8 (3,5%) – Viste storform i den omgangen han spilte mot Leicester i midtuken. At han ble tatt ut til pause, gjør sannsynligvis at han starter til helgen.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Chicharito (21,2%) – Har kun levert i én runde i år, noe som ikke er godkjent for en spiller som eies av over 20%. Med så mange gode spissvalg ellers blir Chicharito dunket.

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar