Wildcardene ligger løst i luften og engasjementet rundt Fantasy stiger rundt om i landet for hver dag som går. Fotballsonens Fantasy-team gir deg en ellever som vi tror vil sanke godt med poeng i den syvende runden av Fantasy Premier League. Noen kanoner er utelatt, så her må spillerne som har vært litt i skyggen av disse ta vare på sjansen de får.

Keeper: 

David de Gea – 5.6 – Manchester United (Crystal Palace, H)
Uniteds spanjol er den keeperen på spillet med flest poeng. Lite taler imot at han ikke skal befeste den posisjonen etter møtet med Crystal Palace. For det første har United holdt nullen i alle sine kamper bortsett fra én. I tillegg har ikke Crystal Palace klart å finne veien til nettet en eneste gang hittil i sesongen. Da hjelper det lite å møte forsvaret, som sammen med sine lyseblå naboer, er det mest stabile i ligaen med kun to baklengsmål.

Forsvar:

Kiko Femenia– 4.5 – Watford (West Bromwich, B)

Watford er kanskje det laget i ligaen som har imponert mest til nå. «The Hornets» ligger på en sterk sjetteplass foran Arsenal. Marco Silvas gutter står med tre av tre mulige borteseire med kun ett innsluppet mål på sine borteturer. Ved siden av en målgivende har Kiko Femenia også rasket med seg seks bonuspoeng. Det er god valuta for pengene når prisen ligger på pene 4.5.

Nacho Monreal – 5.4 – Arsenal (Brighton, H)

En av Arsenal-fansens og Wengers absolutte favoritter. Allsidig spiller som nesten alltid leverer solid. «The Gunners» har holdt nullen i tre kamper på rad, mye takket være spanjolen. Vi husker en meget viktig klarering på streken i forrige kamp. På veien i disse tre kampene har Monreal også sanket inn fem bonuspoeng. Et billigere alternativ til Kolasinac.

Ben Davies – 5.7 – Tottenham (Huddersfield, B)

Tottenham merket viktigheten til Ben Davies i hjemmemøtet med Swansea, da han var ute med en liten smell. Venstrebacken er en av spillerne som har skapt flest sjanser i ligaen. Spurs har vist stabilitet bakover i banen til tross for at det raknet litt mot West Ham, hvor et rødt kort spilte en viktig rolle. Aurier er suspendert, noe som befester Davies plass i laget enda mer.

Midtbane:

Philippe Coutinho – 8,9 – Liverpool (Newcastle, B)

Brasilianeren har kommet tilbake i laget og vist hvor uvurdelig han er for Liverpool. Vartet opp med mål og assist mot Leicester, før han kombinerte fint med Mané på 1-1 scoringen i Russland på tirsdag. Virker spillesugen og målfarlig, og utgjør en billigere vei inn i Liverpool-midtbanen enn Mané og Salah.

UVURDELIG: Philippe Coutinho har vist sin klasse etter «comebacket» (Foto: Michael Regan/Getty Images)

Henrikh Mkhitaryan – 8.5 – Man Utd (Crystal Palace, H)

Mannen med det vriene navnet har vært mye av nøkkelen til at Manchester har klart å åpne lavtliggende forsvar. Mkhitaryan har vartet opp med flere geniale pasninger, spesielt for å sette opp Lukaku, og også klart å finne veien selv til nettet. Har vært fast i startoppstillingen hittil, så får vi håpe Mourinho ikke gjør noe irriterende før møtet med tabelljumboen.

Eric Maxim Choupo-Moting – 5.6 – Stoke (Southampton, H)

For å få plass til en slagkraftig ellever må man også se litt nedover på prisstigen. Den tyskfødte kamerunske landslagsspilleren imponerte mange mot selveste Manchester United, men har ikke klart å levere noe FPL-poeng utover spilletiden i noen andre kamper. Men når en angriper er oppført som midtbanespiller på spillet, er det vanskelig å ikke vurdere spilleren. Derfor håper vi det løsner hjemme mot Southampton.

Dele Alli – 9.5 – Tottenham (Huddersfield, B)

Som mange har fått med seg har Alli vært suspendert i Champions League og dermed vært frisk og uthvilt til kampene i Premier League. Formkurven er på vei opp og mot West Ham noterte engelskmannen seg for to målgivende. Huddersfield har vært gode bakover, men det skal noe ekstra til for å stoppe de offensive kanonene til Spurs.

Angrep:

Romelu Lukaku – 11.7 – Man Utd (Crystal Palace, H)

For en stabil type. Hadde det ikke vært for en straffebom, ville Lukaku ha levert i hver eneste kamp så langt. Det er vanskelig å se et like godt kapteinsalternativ denne runden som belgieren hjemme mot et tafatt Crystal Palace. Har i tillegg spilt samtlige minutter i Premier League.

KAPTEINSALTERNATIV: Det blir vanskelig å komme utenom Romelu Lukaku når kapteinsbindet skal deles ut (Foto: Getty Images)

Alexandre Lacazette – 10.3 – Arsenal – (Brighton, H)

Franskmannen trives godt på Emirates hvor han har notert seg for fire scoringer på de tre første. Lacazette virker også å ha ansvaret som straffeskytter. Brighton skal få det tøft mot et Arsenal-lag som virker å ha fått om dampen etter en treg start.

Jamie Vardy – 8.5 – Leicester (Bournemouth, B)

Liverpool fikk nok engang problemer med Leicester, og ikke minst Jamie Vardy. Et forholdsvis svakt straffespark ødela dog for Vardys eiere på Fantasy. Briten står allerede med fem mål og virker å være inne i godformen. Det vil være litt av en prestasjon om Bournemouth vil få sin første smultring for sesongen i denne kampen, så her er det muligheter for Leicester-spissen.

NB! Leicesters manager Craig Shakespeare melder torsdag ettermiddag at Jamie Vardy ikke har trent hele uka på grunn av en skade i hofta. Twitters store skadeekspert Ben Dinnery skriver at engelskmannen skal bli kampklar til helgen, samtidig som Leicester-angriperen ikke var å finne i Englands kamptropp som ble tatt ut litt senere på torsdag. 

Rundens kaptein:
Romelu Lukaku (11.7) – 
United har ti mål på sine tre hjemmekamper. Crystal Palace har tretten baklengs hittil i sesongen. Må nevnes at Harry Kane også er et godt kapteinsvalg til denne runden, til tross for at han ikke fikk plass i vår ellever.

Rundens billigspiller:
Eric Maxim Choupo-Moting (5.6) – Et lite langskudd, men man vet aldri når Stoke har dagen på hjemmebane. Midtbanespiller på Fantasy hjelper også.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):
Coutinho 8.9 (5,5%) – Det er en nytelse å se brasilianeren på en fotballbane. Enda nydeligere om du har han som en differensial på FPL-laget.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Chicharito (19,6%) – Helgens motstander, Swansea, har ikke sluppet inn et eneste mål på bortebane. West Ham har heller ikke sprudlet fremover på banen.

Lykke til! Send gjerne inn dine tanker rundt runden til @FantasyPLNorge på Twitter.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Kenneth Baraas

Erfaren Fantasy Premier League-manager som kan skilte med tittelen Norges beste FPL-manager samt plass nummer 40 i verden. Topp 0,2% fire av seks siste sesonger. Twitter: @FantasyPLNorge

Legg igjen en kommentar