Fotballsonen har inngått et samarbeid med den svenske sportsreiseoperatøren OLKA Express.

OLKA Express tilbyr blant annet fotballreiser til de store ligaene i Europa, til det som er blant de beste prisene i markedet. OLKA Express selger blant annet turer til Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, i tillegg til kamper i Europa League og Champions League. En av Fotballsonens lesere var for eksempel nylig på Champions League-kampen mellom PSG og Bayern München med hjelp fra OLKA Express.

Vi anbefaler våre lesere å sjekke ut nettsiden deres, hvis man vurderer å reise på kamp. Man kan selv velge om man vil ha pakkereise eller kun billetter til kamp.

OLKA Express tilbyr også reiser og billetter til store arrangement som fotball-EM og fotball-VM, i tillegg til Formel 1 og NHL.

OLKA Express har vært i bransjen siden slutten av 1970-tallet, og er en av Sveriges største sportsreisearrangører, med mellom 25.000 til 30.000 reisende hvert år.

Fotballsonen setter pris på både servicenivået og tryggheten som finnes gjennom å bruke OLKA Express, og er stolte over å presentere dem som vår samarbeidspartner.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar