Engelske Gary Martin returnerer til Romerike på nyåret.

Det melder klubben på sine nettsider.

27-årige Martin spilte for Lillestrøm høsten 2016 og scoret fire mål på 10 kamper for Kanarifuglene.

Nå kommer han altså tilbake. Spissen har signert en treårskontrakt med LSK som gjelder fra 1. januar neste år.

– Han gjorde en manns jobb da han var her i fjor høst. Arne kjenner ham godt. Han kjenner Arne. Han vet hva vi krever. Og vi har holdt dialogen med Gary underveis. Vi tror Gary vil bidra godt inn i den gruppa som vi allerede har satt her, sier LSK’s sportssjef Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.

– Gleder meg til å spille for Lillestrøm igjen

Martin, som ble fristilt fra kontrakten med belgiske Lokeren på onsdag forrige uke, gleder seg nå til å dra på seg den gule drakta igjen.

– Avtalen ble klar for en stund siden. Simon lot meg vel egentlig aldri dra. Han har jobbet hardt for å få meg tilbake. Og det var en lett avgjørelse å komme tilbake til Lillestrøm. Bare å tenke på fansen her, og nå som også klubben er i cupfinalen… Jeg gleder meg veldig til å spille for Lillestrøm igjen. Jeg dro herfra for tidlig, sier Martin til klubbens side.

Frem til nyttår skal Martin trene og spille med engelske York, som spiller i Vanarama National League, sjette nivå i England.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar