Med skaden til Kane var det jaggu lurt å vente litt med å sette rundens lag. Dette er de 11 vi tror på denne helgen:

Keeper:

Nick Pope– 4,5 – Burnley (Newcastle, H)

Har gått rett inn og tatt over der Heaton slapp. Burnleyforsvaret er gode på klareringer, men slipper til en del skudd. Pope får jevnlig med redningspoeng og mot Newcastle kan det til og med hende han holder buret rent.

 

Forsvar:

Nicholas Otamendi – 5,9 – Manchester City (West Bromwich Albion, B)

City får flere clean sheets enn noen hadde trodd før sesongen, og Otamendi scorer mål på jevnlig basis. Et klart valg borte mot et WBA som hverken fungerer offensivt eller defensivt.

Nacho Monreal – 5,6 – Arsenal (Swansea, H)

Som Otamendi har han vært overraskende målfarlig denne sesongen. Fra sin posisjon som venstre midtstopper i Arsenals trebacks-linje kommer han ofte med litt høyere i banen, samt er farlig på dødballer. Vi øyner muligheten for at Arsenal også holder nullen hjemme mot Swansea.

Kiko Femenia – 4,5 – Watford (Stoke, H)

Ser ut til å ha gjort høyre vingback-rollen på Watford til sin og kommer ofte med offensivt. Watford har fine kamper fremover og han kan godt være en billig mann å ha i forsvaret de neste 3 rundene.

Lewis Dunk – 4,4 – Brighton (Southampton, H)

Knallgod på hodet i et Brightonforsvar som ser ut til å ha tetta igjen litt bedre de siste kampene. Stanger unna mye, og er en trussel på dødball. Mot et kjedelig Saints-lag ser vi gode muligheter for gevinst i begge ender av banen.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Midtbane:

Alexis Sanchez – 11,8 – Arsenal (Swansea, H)

3 assists de siste 3 kampene, og i forrige rundes overkjøring av Everton ble det også endelig en scoring. Så deilig bra ut sammen med Özil og Lacazette på topp sist, og vi tipper han leverer sammen med de andre hjemme mot Swansea.

Mohammed Salah – 9,1 – Liverpool (Huddersfield, H)

Scorer både mot antatt svakere og sterkere motstand. Sist bekreftet av den dårlige, men effektive avslutningen som sørget for scoring mot Spurs. Et Liverpool som MÅ vinne de antatt lette kampene framover trenger at han leverer, så da satser vi også på det.

Richarlison – 6,3 – Watford (Stoke, H)

Kommer til en enorm mengde sjanser i nesten hver kamp. Burde scoret ett eller to mål til mot Chelsea, og ser generelt ut som denne sesongens billige must-have på midtbanen.

Leroy Sané – 8,6 – Manchester City (West Bromwich Albion, B)

Har levert to-sifra antall poeng i 3 av de 4 siste GW. Ble spart i cupkampen midt i uka, og da forventer vi at han starter OG løper ifra den som vikarierer på høyrebacken til WBA.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Angrep:

Alexandre Lacazette – 10,3 – Arsenal (Swansea, H)

Så meget bra ut sammen med Sanchez og Özil mot Everton. Har avslutningsferdighetene til å score både to og tre mål i en kamp, bare han får bedre servering innafor 16-meteren. Det tror vi han får når Arsenal møter Swansea på hjemmebane.

Sergio Aguero– 11,7 – Manchester City (West Bromwich Albion, B)

Tilbake med scoring I forrige runde, og nå er han bare ett fattig mål unna å trone alene på lista over Manchester Citys mestscorende gjennom tidene. Den goalen er vi helt sikre på at han får mot WBA. Et lag han trives mot.

 

Benk:

Elliott(4,1, Newcastle), Carroll (4,5, Swansea), Hünemeier (3,9, Brighton), Calvert-Lewin (5,0, Everton)

 

Rundens kaptein:

Sergio Aguero – En målscorer av Agueros kaliber som jakter en målrekord og spiller mot et lag han vanligvis scorer på? Yes, please!

Rundens billigspiller:

Richarlison (6,3) – Begrunnelsen står lenger opp her. Denne mannen begynner å nærme seg must-have statusen som Alli og Mahrez har hatt som billigspilleren på midtbanen i de to siste sesongene.

Rundens differensial (Valgt av maks 7,5%):

Alexis Sanchez (3,0%) – At så få eier denne mannen etter hva han har prestert de siste tre GW er ganske utrolig. Ja, han er dyr, men han kan virkelig gjøre en forskjell for de som trenger å ta igjen litt på konkurrentene i ligaen denne runden.

Rundens donk (Valg av minst 15%):

Romelu Lukaku (52,8%) – Sammen med United imponerte han ingen i tapet for Huddersfield i forrige runde. Tror han får det meget tøft mot Tottenhams forsvar i tidligkampen på lørdag.

Annonse

Kommentarer

Legg igjen en kommentar