En ny Fantasy-helg står foran oss. Vil Kane returnere med nettsus? Fortsetter den gode formen til Brighton-duoen Groß og Murray? Hvem går seirende ut av storoppgjørene? Vi har satt sammen det vi tror blir et slagkraftig lag i Premier Leagues ellevte runde.


Keeper:

Rob Elliot – 4.1 – Newcastle (Bournemouth, H)

Har sluppet inn ni mål så langt denne sesongen; fem færre enn helgens motstander Bournemouth, som i tillegg kun har scoret seks ganger til nå. Billig keeperløsning på et lag som leverer defensivt.

Forsvar:

Jamaal Lascelles – 4.7 – Newcastle (Bournemouth, H)

Er i samme båt som lagkamerat Elliot. Billig og trygg løsning denne helgen.

Jan Vertonghen – 6.0 – Tottenham (Crystal Palace, H)

Tar med seg selvtillit fra nedsablingen av Real Madrid i midtuken når de tar imot ligaens desidert svakeste lag så langt denne sesongen, Crystal Palace. Kommer til å savne Alderweireld, men burde uansett ikke ha noen problemer med å fosse videre mot Roy Hodgson og co.

Joe Gomez – 4.5 – Liverpool (West Ham, B)

Liverpool kommer fra to strake 3-0-resultater, mot henholdsvis Huddersfield og Maribor, når de denne helgen gjester et vaklende West Ham-lag i London. Gomez spilte hele kampen mot Huddersfield, men ble hvilt i midtukens Mesterliga-oppgjør. Burde være tilbake mot West Ham.

Midtbane:

Mohamed Salah – 9.2 – Liverpool (West Ham, B)

Har vist strålende form denne sesongen. Hadde målgivende mot Huddersfield og scoret mot Maribor, og det er dermed gode muligheter for at han bygger videre på dette når Liverpool møter et skadeplaget West Ham.

Leroy Sané – 8.7 – Manchester City (Arsenal, H)

Har vist meget gode takter denne sesongen, og kan utvilsomt fortsette på dette i helgen. Spørsmålet er dog om han blir valgt ut til startoppstillingen av en Guardiola som er glad i å rotere blant midtbanespillerne sine, men det er en sjanse det er verdt å ta.

Pascal Groß – 5.8 – Brighton (Swansea, B)

Har vist gang på gang denne sesongen at han har evnen til å være på plass for å levere målgivende for et nyopprykket Brighton. Fortsetter det gode samarbeidet med Glenn Murray mot Swansea?

Richarlison – 6.3 – Watford (Everton, B)

Watford reiser til Goodison Park for å møte et Everton-lag i fritt fall. Ronald Koeman er ute, og en erstatter er så langt ikke klar. Tapte i tillegg 0-3 mot Lyon i Europaligaen i midtuken. Bør kunne bli en god mulighet til å slå tilbake for Richarlison og resten av laget, som tapte mot Stoke forrige runde.

Angrep:

Harry Kane – 12.7 – Tottenham (Crystal Palace, H)

Etter en målløs start på sesongen har Harry Kane for alvor slått tilbake den senere tiden, med åtte mål og én målgivende på ni kamper. Måtte stå over forrige runde, men var tilbake mot Real Madrid i Mesterligaen.

Sergio Agüero – 11.7 – Manchester City (Arsenal, H)

Fortsatt en stadig usikkerhet rundt Guardioal og hvordan han vil bruke sitt City-mannskap, men dersom Agüero får starte mot Arsenal har han definitivt det som skal til for å skape uro for Nord-London-lagets forsvar.

Glenn Murray – 5.7  – Brighton (Swansea, B)

Den skadeplagete veteranspissen har for alvor vist seg frem de to siste rundene, og står med tre mål på to kamper. To av disse scoringene har blitt servert av Groß, og det blir spennende å se om de bygger videre på dette samarbeidet.

Benk: 

Pope (4.5, Burnley), Femenía (4.5, Watford), Cédric (5.0, Southampton), Choupo-Moting (5.7, Stoke)

Rundens kaptein:

Harry Kane – Er tilbake, og bør kunne returnere med et smell når tabelljumbo Crystal Palace kommer på besøk.

Rundens billigspiller:

Pascal Groß (5.8) – Har levert målgivende i fem av de syv siste kampene. I de to siste har begge blitt servert til Glenn Murray. Bør kunne fortsette denne formen mot Swansea i Wales.

Rundens differensial (valgt av maks 7.5%):

Riyad Mahrez (4.6%) – Etter en svak start på sesongen har det begynt å løsne for Mahrez den siste tiden. Står med tre målgivende og ett mål på de tre siste kampene. Møter et Stoke-lag som sammen med Everton har sluppet inn flest mål denne sesongen (20).

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Romelu Lukaku (50.6%) – Belgieren får nok en tøff jobb mot Chelsea denne helgen. Hadde en god start på sesongen, men står nå med tre strake kamper uten nettkjenning. Har ikke maktet å score mot storlagene heller. Når Mourinho heller ikke pleier å være spesielt angrepsvillig i storkampene blir Lukaku stående som et gedigent usikkerhetsmoment før denne runden.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Daniel Granberg

Det startet med et fotballkort av Fredrik Ljungberg i 2001. Over et tiår har passert siden, og det har blitt mye fotball på denne karen.

Legg igjen en kommentar