Mandag bekreftet West Ham at manager Slaven Bilic måtte forlate klubben. I dag ble det bekreftet at tidligere Everton og Manchester United manager, David Moyes, blir klubbens nye manager. 

 

David Moyes har vært ute av arbeid siden mai, etter at klubben hans Sunderland rykket ned til Championship. Moyes trakk seg fra stillingen som Sunderland sjef.

 

Klubbdirektør David Sullivan er veldig fornøyd med ansettelsen av Moyes, og mener at det er riktig å ansette noen med bred erfaring, slik Moyes har.

– Erfaring og kunnskap er noe Moyes virkelig har. Vi mener at han er den rette mannen for å snu ting i klubben, og få det beste ut av spillerne. Moyes er en respektert mann, som vil bidra med friske ideer og mer entusiasme, legger Sullivan til.

 

Moyes ble bekreftet på klubbens Twitter-profil:

 

 Ser fram til å møte supporterne

– Jeg gleder meg veldig til å møte supporterne. Vi trenger all den støtten vi trenger med oss. Vi har en stor jobb foran oss nå, men jeg er sikker på at vi sammen kan få resultatene som trengs fram mot sesongslutt, uttalte Moyes.

 

Dårlige år for Moyes

Etter åtte sesonger i Everton, tok han over etter Sir Alex Ferguson og Manchester United. Han tilbrakte kun 10 måneder på Old Trafford, før han fikk sparken. United endte på en håpløs sjuende plass, til fansens store skuffelse. I mellomtiden har skotten tilbrakt ett år i Sociedad før han fikk sparken, og drøye 10 måneder i Sunderland, før han selv trakk seg fra stillingen. Og tallene, har ikke vært imponerende.

 

Ikke fornøyde

Fansen er ikke helt enig med klubbens avgjørelse, etter at klubben annonserte nyheten i sosiale medier. Flere supportere viste misnøye med ansettelsen, og ønsket en annen manager. David Moyes leder West Ham i sin første seriekamp mot Watford, søndag 19. november, og skal gjøre all sin jobb mot å unngå nedrykk.

 

 

 

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar