Nå starter en hektisk periode, med mange kamper på kort tid. Fotballsonen gir deg her sine beste tips foran den 13. serierunden av Premier League! Vi minner om at fristen går ut allerede i kveld!

Grunnet tekniske problemer blir denne ukens tips noe begrenset. Vi beklager dette, og lover å stille sterkere foran neste runde.

 

Rundens kaptein:
Harry Kane – Vi har fortsatt tillit til Harry Kane, selv om spillere som Lukaku eller en av City-gutta kunne vært gode alternativer denne runden. West Bromwich har vært i grusom form den siste tiden, og så fryktelig svake ut sist. Kane har ikke vært i toppform de siste rundene, men kommer til så mange avslutninger at potensialet for mange mål er der.

Rundens billigspiller:
Richarlison (6,5) – Har levert poeng i alle bortsett fra en bortekamp, og Newcastles form har vært noe dalende. Vi har tro på at brasilianeren vil levere nok en god kamp og går for han som billigspiller i den siste kampen hans før et tøft kampprogram venter.

Rundens differensial:
Wilfried Zaha (5,4%) – Crystal Palace ser ikke så verst ut, selv om de fortsatt ligger sist i Premier League. Med Zaha inn på topp har de iallfall sett betraktelig farligere ut offensivt, og det ga scoring sist. Vi tror han er på vei mot en god periode, og til en pen pris kan han være et godt alternativ for å hente poeng på andre da han også har såpass lav eierandel.

Rundens donk:
Roberto Firmino (18,0%) – Liverpool har en tøff bortekamp mot Chelsea, og Firmino har ikke levert helt så mange målpoeng som man kanskje kunne forvente denne sesongen. Det venter et svært fint program etter dette, men i denne runden tror vi det blir dårlig poengfangst for Firmino.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Per A Solberg

25 år, har en mastergrad i idrettsvitenskap og jobber innen fotballen. @PerSolberg på Twitter.

Legg igjen en kommentar