Swansea City har valgt å gi Paul Clement sparken.

Det melder klubben i en pressemelding.

– Å skifte manager, særlig halvveis ut i sesongen, var det siste vi ønsket å gjøre. Etter tre forskjellige managere forrige sesong, ønsket vi  gi Paul så mye tid som mulig for å snu dette. Vi følte derimot at vi ikke kunne la dette gå lengre, og at vi trengte å gjøre endringer for å få et løft og få snudd det, som den nederste klubben i Premier League, sier Swanseas styreformann Hew Jenkins i pressemeldingen.

Assistentene Nigel Gibbs og Karl Halabi forlatt klubben. Klubben melder også at de vil komme med en oppdatering om trenerteamet i løpet av de neste 24 timene.

Clement overtok jobben 3. januar forrige sesong, og klarte å løfte Swansea fra den 20. plassen klubben lå på da, til å overleve i Premier League. Denne sesongen har det ikke gått like bra, og klubben ligger for øyeblikket på 20. plass med 12 poeng etter 18 kamper, fire poeng fra sikker plass.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar