Det nye året har startet med noen fantastiske fotballkamper, og vi kan nå se fram til en måned med overgangsrykter og desto flere fotballkamper over hele kontinentet. Januar blir en utrolig viktig måned for de fleste storklubbene, siden det i den engelske, spanske og tyske ligaen allerede har blitt store forsprang opp til Manchester City, Barcelona og Bayern München. Vil storklubbene bruke den neste måneden på å forsterke troppen til siste halvdel av sesongen eller satser de på at de nåværende spillerne kan ta igjen forsprangene?

For å feire starten på det nye fotballåret og overgangsvinduet, arrangerer Fotballsonen og Unisport en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri fotballdrakt med verdi opptil 799,-!

Unisportstore.no er Norges største online-fotballbutikk med stort utvalg fotballdrakter, -sko og -utstyr. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

1. Like både facebook-siden til fotballsonen.com  og unisportstore.no
2. Lik og tagg en venn på facebook-siden til fotballsonen.com.

Vinneren vil bli trukket siste dag av overgangsvinduet.

Hvis du vil se på hvilke fotballdrakter Unisport har, kan du klikke her!

PORTO ALEGRE, BRAZIL: Coutinho og Willian feirer et mål. DU kan nå vinne en Brasil-drakt! Foto av: Lucas Uebel/Getty Images. 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Erik Olsson

Skriveglad fotballromantiker. Utdannet i Aberystwyth (Wales) og Maastricht (Nederland). Elsker enklubbsspillere, mener 6er-rollen (Busquets) er undervurdert, begeistret for lag med offensive backer, misliker kort hjørnespark, svak for Diego Simeones 'Cholismo', skeptisk til tredjepartseierskap og FIFA, lidenskapelig interessert i fotball.

Legg igjen en kommentar