Premier League er tilbake på skjermen etter forrige ukes FA Cup-runde. Og denne helgen byr på flere godbiter fra fotballøya, inkludert Chelsea – Leicester, Tottenham – Everton, og Liverpool – Manchester City.

Her får du 10bets oddstips for denne helgens Premier League-runde! Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

Lørdag 13. januar

Chelsea – Leicester (Avspark 16:00)

De to siste ligamesterne møtes til dyst på Stamford Bridge lørdag, der Chelsea står med tre strake mot dagens motstander. Leicester, på sin side, har hatt en tung periode i ligaen i det siste, og står med kun én seier på de siste fem. Formutviklingen hos begge lag peker i favør Chelsea. Chelsea vinner og begge lag scorer til 2.60 hos 10bet.

Crystal Palace – Burnley (Avspark 16:00)

Et blytungt cuptap mot Brighton på mandag betyr at det er ligaen som gjelder for Palace fremover. Til tross for at laget fra sør-London står med kun ett tap på de siste 11 i serien vil 7. plasserte Burnley være en hard nøtt å knekke. Med to lag i form virker et uavgjortresultat, satt til 4.75, passende.

Huddersfield – West Ham (Avspark 16:00)

Mens West Ham-manager David Moyes har høstet skryt i mediene for å ha snudd skuta for London-laget, har Huddersfields David Wagner i det stille ledet vertene til en foreløpig 11. plass. 15. plasserte West Ham ligger kun to poeng bak Huddersfield, og jakter en ny trepoenger i dag. 1-0-seier til West Ham er satt til småpene 7.00, eller hva med 4.05 på at gjestene vinner med et mål?

Newcastle – Swansea (Avspark 16:00)

Swanseas sjanser for å unngå nedrykk virker små, men kampen i bunnen av tabellen er såpass tett at én enkelt seier vil utgjøre en stor forskjell. Og dersom den seieren kommer i dag mot Newcastle vil det dra vertene inn i nedrykkskampen. Ingen av lagene har vist stabilitet og form de siste ukene, så det er vanskelig å spå utfallet her. Du får 4.60 for Swansea-seier og som første målscorer.

Watford – Southampton (Avspark 16:00)

Etter to strake nederlag trenger Watford poeng dersom de skal beholde plassen på øvre halvdel av tabellen. Med tanke på at Southampton ikke har vunnet i serien siden slutten av November, kan dette være muligheten for vertene. Watford-seier med under 3.5 mål til 2.85, og 2.35 for at Marco Silvas lag scorer over 1.5 mål hos 10bet.

West Bromwich – Brighton (Avspark 16:00)

West Bromwich står uten seier siden midten av august, og Alan Pardew ser ikke ut til å kunne få snudd den negative trenden. Brighton og Christ Hughton, på sin side, fortsetter jakten på en plassering midt på tabellen. Fem poeng på de fire siste har det blitt, noe som bør gi nok selvtillit til å sørge for minst ett poeng mot dagens motstander. Brighton vant 3-1 i motsatt oppgjør i september – Brighton-seier og begge lag til å score får du til 9.50.

Tottenham – Everton (Avspark 18:30)

Everton står uten seier på deres siste fem kamper i alle turneringer, inkludert tapet i forrige helgs tap mot de røde naboene i FA Cupen. Og for å gjøre saken verre så står Everton uten seier og med seks baklengs på sine to siste oppgjør mot dagens motstander. Tottenham til å score over 2.5 mål igjen til 2.20 er fristende.

Søndag 14. januar

Bournemouth – Arsenal (Avspark 14:30)

I løpet av den siste måneden har Bournemouth tapt 4-0 mot både Liverpool og Manchester City. Blir det et nytt tap mot nok en gigant i dag? Arsenal kommer rett fra sitt andre byderby mot Chelsea på kort tid, og Arsenal er satt til 3.05 til å slå Bournemouth i en kamp med over 3.5 mål.

Liverpool – Manchester City (Avspark 17:00)

Manchester Citys utrolige rekke med 18 seire på rad er over, men Pep Guardialos ‘Invincibles’ er allerede tilbake på vinnersporet. Kan Jürgen Klopp påføre City deres første tap denne sesongen? Som Borussia Dortmund-trener tilbake i 2013 slo han Bayern München i Peps debut som Bayern-trener. Liverpool-seier til 3.10, eller seier til Guardiolas mannskap til 3.15 ved pause og fulltid.

Mandag 15. januar

Manchester United – Stoke (Avspark 21:00)

Etter å ha sparket Manchester United-legende Mark Hughes etter en lang rekke med svake resultater, inkludert en rekke med fire kamper uten seier, står Stoke nå overfor en tøff oppgave. Og The Potters har ikke vunnet på Old Trafford siden 1976. United til å vinne med mer enn fire mål, satt til 4.70, er et interessant objekt.

Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

Kampene kan du se live, og i opptak, på TV2 Sumo.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Erik Olsson

Skriveglad fotballromantiker. Utdannet i Aberystwyth (Wales) og Maastricht (Nederland). Elsker enklubbsspillere, mener 6er-rollen (Busquets) er undervurdert, begeistret for lag med offensive backer, misliker kort hjørnespark, svak for Diego Simeones 'Cholismo', skeptisk til tredjepartseierskap og FIFA, lidenskapelig interessert i fotball.

Legg igjen en kommentar