Gratulerer, Arsene Wenger – din rekord med Arsenals «The Invincibles» står fortsatt, etter Manchester City første nederlag kom mot Liverpool sist runde.  Men vil the Citizens slå tilbake med en gang, og fortsette sin parademarsj mot serietittelen? Eller kan Manchester United ta enda mer innpå den lokale rivalen? Runde 24 vil gi svarene!

Her får du Fotballsonen sine oddstips for denne helgens Premier League-runde med odds ifra 10Bet! Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

Lørdag 20. januar

Brighton – Chelsea (Avspark 16:00)

Chelsea falt til fjerde plass på tabellen etter sist runde, og fortsatte sin svake periode med å så vidt slå ut Norwich på straffer i FA cupen. Det er mange bekymringer rundt fjorårets mester, og hva de er kapable til i år. Alvaro Morata, som ankom klubben i sommer med store forventninger får mye av skylden rettet mot seg, og han har ikke skåret siden kampen på Boxing Day. Mot Brighton er han derimot suspendert, og Chelsea må forandre på laget. Skal Chelsea skåre på lørdag, og ende på tre kamper uten mål? Fortsetter de også å slippe inn mål? Det får vi se i helgen, men 10Bet gir en odds på 2.30 for at Chelsea skal klare akkurat dette.

Arsenal – Crystal Palace (Avspark 16:00)

Stakkars gamle Arsenal… De har fortsatt ikke klart å vinne en kamp i 2018, og med en overgangssaga rundt Alexis Sanchez som en distraksjon, begynner det å bli mindre og mindre håp om å ende sesongen blant de fire beste. Ferskt i minne er Crystal Palace sin prestasjon på nyttårsaften, hvor de nesten holdt Man City til et målløst uavgjort, kan de klare det denne gangen? 10Bet leverer oddsen 4.45 på at de klarer det, men at det blir mål denne gangen.

Burnley – Manchester United (Avspark 16:00)

Burnley har ikke vunner en ligakamp siden 12.Desember, men de er fortsatt på syvende plass i ligaen. Nå er det Manchester United som venter. Et lag de klarte å redde uavgjort mot på Old Trafford for bare tre uker siden. Du får 3,80 nå på at Mourinhos menn vinner og begge lagene skårer, eller hva med å tippe på en reprise av fjorårets 2-2 for 22,25 i odds?

Everton – West Brom (Avspark 16:00)

West Brom klarte endelig å vinne en fotballkamp igjen sist uke. Dette er første gang på hele fire måneder! Theo Walcott er klar for Everton, og det gjør ikke oppgaven enklere for Alan Pardews menn. Men igjen, selv om Everton sakte har klatret til niende plass, går de inn i denne kampen med tre tap på rad, inkludert fadesen mot Tottenham som endte med 4-0. En 1-0 seier får du for 6.05 på 10Bet, eller hva med 3.45 på at Walcott putter i sin første kamp for Everton?

Leicester – Watford (Avspark 16:00)

Etter så vidt å ende som seiersherre mot Fleetwood Town i FA Cupen på tirsdag, møter Leicester nå et Watford som kun har vunnet en kamp de siste 10. Derimot, denne kampen kom mot nettopp Leicester på Boxing Day(26.des), og Marco Silva håper nok dette vil inspirere the Hornets til å finne tilbake til formen de hadde før jul. Med begge lagene trygt plassert midt på tabellen kan et uavgjort, med oddsen 3.80, kanskje være sannsynlig.

Stoke – Huddersfield (Avspark 16:00)

Stoke er bare et poeng ifra sikkerhet, men med den formen de har, og at den nye manageren Paul Lambert starter med et stygt tap mot Manchester United, gjør det at de fleste ekspertene er overbevist om at de ikke kan snu dette. Lambert derimot, er trygg på at Stoke skal beholde plassen sin i det gode selskap i Premier League, og et svakt Huddersfield kan være den perfekte motstander å starte med. Få 2.0 i odds for hjemmeseier eller 8.50 for 0-0.

West Ham – Bournemouth (Avspark 16:00)

Jermaine Defore vil gjøre en følelsesladet retur til klubben han vokste opp i på lørdag. Dette kan vise seg å være en vanskelig retur for den gamle Engelske landslagspilleren, med tanke på West Ham sin stødige forbedring under David Moyes. Bournemouth slo kanskje Arsenal sist helg, men de er fortsatt veldig sårbare defensivt, og en Arnautovic i storform kan fort påføre dem skade. På 10Bet får du 4.80 på at Østerikkeren skårer kampen første mål, eller hva med 3,65 på at West Ham vinner og begge lagene skårer mål.

Man City – Newcastle (Avspark 18:30)

Vil Manchester City slite med å finne tilbake til sin mesterlige form etter sist helgs storslåtte 4-3 tap mot Liverpool? Guardiola møter sin landsmann i Rafa Benitez, og alt kan skje. For tre uker siden ble det en knepen 1-0 seier til Peps menn, og du kan få 5.20 på at de klarer dette igjen.

Søndag 21. januar

Southampton – Tottenham (Avspark 13:30)

Southampton har ikke vunnet på 10 kamper, og nå kommer et Tottenham i scoringshumør på besøk. Dette kan potensielt bli en målfest og en liten super-søndag! Etter å ha puttet fire baller i nettet mot Everton sist helg, imponerte Spurs mange eksperter med sin flytende og offensive fotball. Laget fra Nord-London er store favoritter til å vinne denne, så at Tottenham til å skåre over 2,5 mål til 3.15 kan fort bli interessant. Et annet fint alternativ er at Tottenham vinner, men at begge lag skårer mål, for 3.15 er også et spennende tips.

Mandag 22. januar

Swansea – Liverpool (Avspark 21:00)

Phillipe CoutinWHO? Etter sist helgs utrolige seier over Manchester City med Salah, Firmino og Mane til å lede linja, er Liverpool fulle av selvtillit etter å ha mistet sin Brasilianske stjerne til Barcelona. Swansea, som befinner seg på siste plass, skal være en enkel motstander for Liverpool, så en multikuppong for nøyaktig stilling med 1-2, 1-3, 1-4 til Klopps mannskap kan være spennende å prøve på.

Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

Kampene kan du se live, og i opptak, på TV2 Sumo.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Stian Mæland

26 år, masterstudent ved Norges Idrettshøgskole og fotballtrener på deltid. @StianMaland på Twitter

Legg igjen en kommentar