Order Tramadol 50Mg Online Order Cheap Tramadol Overnight Real Tramadol Online Cheap Tramadol Online Overnight Order Tramadol Cod Only Order Tramadol Cheap Overnight

Wolff Eikrem klar for MLS

Det bekrefter Seattle Sounders.

Magnus Wolff Eikrem, som tidligere har vært i Molde, Manchester United, Heerenveen og Cardiff, har de tre siste årene spilt for Malmö i Allsvenskan. Der gikk kontrakten hans ut ved årsskiftet, og midtbanespilleren har stått fritt til å velge hvem han vil spille for videre.

Seattle Sounders, som holder til i staten Washington nord-vest i USA, vant MLS cup i 2016 etter å ha slått Toronto i finalen. Også i 2017 nådde Sounders finalen, men da ble det tap. I tillegg til MLS, skal Sounders spille i den nord-amerikanske utgaven av mesterligaen, hvor de møter Santa Tecla allerede 22. februar, før returoppgjøret spilles 1. mars i USA.

I Sounders spiller Clint Dempsey, som har 141 landskamper for USA, i tillegg til å ha spilt for Fulham og Tottenham Hotspur i Premier League. I tillegg ble Markus Fjørtoft, sønn av Jan Åge Fjørtoft, valgt av Sounders i draften tidligere i år.

Kategorier
AmerikaNorgeNyheterOvergangerVerden

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker