Da har endelig den siste brikken i puslespillet falt på plass, og Michy Batshuayi er klar for Borussia Dortmund på lån ut sesongen.

Spissrunddansen mellom Arsenal, Chelsea og Borussia Dortmund har endelig kommet i mål. Pierre-Emerick Aubameyang har forlatt BVB og er klar for Arsenal i en avtale verdt £56 millioner. Det utløste at Olivier Giroud kunne forlate Arsenal til fordel for Chelsea for £18 millioner, noe som igjen gjorde at Batshuayi kunne sendes på lån fra Chelsea til BVB.

Da Borussia Dortmund slo Schalke 04 3-0 i 2015, feiret Aubameyang med å kle på seg en Batman-maske. Batshuayi la selv ut, etter å ha sikret Chelsea 2-1-seier borte over Atlético Madrid i Mesterligaen i høst, en tweet hvor han kalte seg selv Batsman. Noe han også har gjort senere.

https://twitter.com/mbatshuayi/status/913145763047383045?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thesun.co.uk%2Fsport%2Ffootball%2F4563812%2Fchelsea-star-michy-batshuayi-posts-epic-tweet-batman%2F

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar