Etter den spennende midtukerunden har topplagene knapt tid til å trekke pusten før Premier League ruller videre denne helgen. Og spenningen er langt fra over. Manchester City har kanskje så godt som begge hendende på trofeet, men kampen om topp-fire plasseringene hardner til med både Tottenham og Arsenal i sentrum, mens kampen for å unngå nedrykk har så vidt begynt.

Her får du Fotballsonens oddstips for denne helgens Premier League-runde med odds fra 10Bet! Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

Lørdag 3. februar

Burnley – Manchester City (Avspark 13:30)

Det som ser ut til å bli de kommende mesterne burde ikke ha for mange problemer mot et Burnley-lag som har til gode å vinne en kamp i 2018 – en rekke som inkluderer et massivt 4-1 tap i FA Cupens tredje runde mot ingen ringere enn Manchester City. Etter å lett ha beseiret West Brom 3-0 på onsdag, noe som ga Citys 22 seier på 25 ligakamper, er Pep Guardiolas gutter satt til 5.35 i odds til å vinne med tre mål eller mer for andre gang på Turf Moor. Eventuelt kan du få 2.80 på en City seier hvor begge lag scorer.

Bournemouth – Stoke (16:00)

Nok en gang klarer Bournemouth å gjøre kritikerne til skamme. Dette lille laget fra sørkysten gikk «bare» hen og vant 3-0 mot Chelsea på onsdag, noe som så de bli skutt opp til 10. plass på tabellen samtidig som de ga de regjerende mesternes topp fire-håp et skudd for baugen. Det ser dessverre ikke like bra ut for Stoke City og deres nye manager Paul Lambert, og et tap på Vitality Stadium kan enkelt sende the Potters ned tilbake på nedrykksplassene. Tatt i betraktning den positive atmosfæren rundt the Cherries akkurat nå virker 2.00 i odds på en hjemmeseier som et bra tips.

Brighton – West Ham (16:00)

Hvordan ting har endret seg! Da disse lagene møttes tilbake i oktober var Brighton på vei oppover mens West Ham var nede i de dype daler og the Seagulls vant 3-0 i Øst-London. Siden den gang har David Moyes bragt godfølelsen tilbake til the Hammers, som er ubeseiret siden starten på det nye året, mens Brighton kun har tatt to poeng fra de siste fire ligakampene og har tapt to av de siste tre i ligaen. Med begge lag komfortabelt plassert på midten kan et uavgjort resultat være verdt et forsøk, til 4.70 i odds. Hvis du føler for å prøve deg på å tippe et nøyaktig resultat så er 1-1 satt til 6.05.

Leicester – Swansea (16:00)

Akkurat da du trodde de var så godt som nede i Championship tar de seg sammen igjen! Swanseas sjokkerende 3-1 seier over Arsenal på Tirsdag dro waliserne ut av nedrykksplassene, om så kun for en dag. Dette må da ha gitt the Swans troen på at de kan opprettholde trykket og faktisk unngå nedrykk. Leicester borte kan være den riktige muligheten for Swansea til å ta tre nye livsviktige poeng, all den tiden the Foxes er i dårlig form. Du kan satse på at bortelaget vinner med et mål til 6.10 i odds eller prøve deg på en kjedelig 0-0 kamp til 2.75.

OPPTUR: Swansea slo Arsenal i midtuken, kan de bygge videre på det mot Leicester? (Foto: Stu Forster/Getty Images)

Manchester United – Huddersfield (16:00)

Til tross for all fanfaren og de virale twitter-videoene så klarte ikke Alexis Sanchez sin ankomst å inspirere Manchester United da Jose Mourinhos lag enkelt ble slått av Tottenham på Wembley på onsdag. Ikke det at Huddersfield gjorde det så mye bedre. The Terriers tapte 3-0 hjemme mot et ustabilt Liverpool-lag en dag i forveien. Med knapt med tid til å samle seg vil United være veldig klare over verdien av hvert eneste poeng mens Spurs sikter seg inn på en av Champions League-plassene. Så forvent at de røde fra Manchester går hardt ut for seier på Old Trafford på lørdag. En 2-0 hjemmeseier er satt til 5.90 i odds.

West Brom – Southampton (16:00)

Det ene minuttet er du på toppen av verden etter å ha slott Liverpool 3-2 i FA Cupen på Anfield. I det neste blir du dratt ned på jorda igjen med et smell etter å ha blitt påført et 3-0 tap av Manchester City. Slik er berg-og-dalbane livet til en West Bromwich Albion fan, hvis lag begynner helga på bunnen av tabellen. Southampton er dog kun tre poeng over the Baggies på 18. plass, så denne kampen er en ordentlig nedrykksbatalje. Det kan ende opp i et uavgjort resultat, satt til 3.15 i odds, men på den andre siden har West Brom helt klart en fighter-vilje i seg, så en seier for vertene virker fristende til 5.50.

Arsenal – Everton (18:30)

De tapte kanskje for Swansea på tirsdag, men Arsenal er fortsatt sterke hjemme og kommer ofte tilbake fra sjokktap med komfortable seiere. Arsene Wenger vil være desperat etter å plukke opp tre poeng i et forsøk på å henge på topp fire, så forvent nysignering Henrikh Mkhitaryan i startoppstillingen og Pierre-Emerick Aubameyang til å komme innpå fra benken. Hvis armeneren finner linken med sin gamle Dortmund lagkamerat kan de enkelt lede the Gunners til seier på Emirates. Der er en 2-0 seier satt til 7.00 i odds.

Søndag 4. Januar

Crystal Palace – Newcastle (14:15)

Hvem husker egentlig tiden da Crystal Palace var helt på bunnen uten et poeng etter syv kamper? I disse dager er the Eagles høytflyvende på 13. plass med Wilfried Zaha den avgjørende faktoren i mange av deres ligakamper. Newcastle er kun en plass under Palace, dog med sine 24 poeng er de kun et poeng unna de tre nederste plassene. Siden de spiller på hjemmebane med et bråkete Sør-London publikum bak seg burde Palace klare å slå the Magpies. En 1-0 seier til hjemmelaget er verdt et forsøk til 7.25 i odds.

Liverpool – Tottenham (17:30)

Sett deg til rette for et fantastisk Super Sunday oppgjør, dette kan bli litt av en kamp! Med både Liverpool og Spurs i storveis form og hvert eneste poeng med livsviktig verdi når vi går inn i den siste tredjedelen av sesongen, kan denne kampen gå begge veier. The Reds vil selvfølgelig være ute etter å hevne kampen fra oktober, 4-1 ydmykelsen på Wembley. Vi har allerede sett den defensive stabiliteten og den offensive kraften som har kommet fra Liverpools nysignering, Virgil van Dijk, og hvis han kommer på scoringslista kan en 3-1 seier til Liverpool være på blokka, til 16.25 i odds.

Mandag 5. januar

Watford – Chelsea (21:00)

Stakkars Antonio Conte. Ikke bare har Chelsea-treneren null sjanse til å vinne sin andre strake ligaseier, men onsdagens hjemmetap for Bournemouth så ikke bra ut. Nyervervelsen Olivier Giroud burde gi the Blues sårt tiltrengt kraft på topp mens Ross Barkley kan gi kreativitet fra midten. Watford også gjort noen store signeringer, inkludert å hente Gerard Deulofeu fra Barcelona på lån, men det er nok ikke nok mot de regjerende mesterne. En Chelsea seier med to mål er en god mulighet, til 4.45 i odds.

Husk at alle kampene kan du se enten live eller i opptak på TV2 Sumo.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar