Vi åpner dørene til gameweek 27 som sparkes i gang med storoppgjøret Tottenham-Arsenal på Wembley. Det begynner å dra seg til i spillet og nå er tiden snart inne for å ta igjen kompisen på toppen av ligaen. Husk fristen lørdag 12.30.

Keeper

Jack Butland – 5.0 – Stoke (Brighton, H)

I buret får Butland tillit i gameweek 27. Har tettet greit igjen bakover siden Paul Lambert spaserte inn dørene – i alle fall på hjemmebane. To clean sheets på to forsøk er fasiten hjemme. Mot Brighton på Bet365 Stadium bør det absolutt være muligheter for en ny smultring.

Forsvar

Antonio Valencia – 6.8 – Man Utd (Newcastle, B)

Antonio Valencia er førstemann ut i forsvaret og er med det ukas «premium»-forsvarer. Har en stiv pris på 6.8, men har 14 clean sheets på 26 forsøk i år og er fast på laget som har sluppet inn minst. Valencia er også en trussel fremover, selv om det er i mindre grad enn tidligere.

Alfie Mawson – 5.1 – Swansea (Burnley, H)

Kanskje et noe overraskende valg for noen, men Mawson får sjansen denne runden. Har både mål, assist og clean sheet på de tre siste rundene, og Burnley er ikke akkurat kjent for å bøtte inn mål. De har heller ikke vunnet på ni kamper, mens Swansea kun har tapt én av de siste 6. Det er lov å håpe på poeng her.

Charlie Daniels – 4.7 – Bournemouth (Huddersfield, B)

En tidligere Fantasy-favoritt, om det er lov å si. Selv om Daniels ikke har levert sin beste sesong, så har Bournemouth virkelig begynt å finne formen. Er alltid offensiv i hodet, og mot et Huddersfield i full fart mot nedrykk er det gode muligheter.

 

Midtbane

Theo Walcott – 7.3 – Everton (Crystal Palace, H)

Walcott er nestemann ut. Den tidligere Arsenal-spilleren har fått tillit under Allardyce. Leverte 2 mål og hele 15 poeng i forrige hjemmekamp. Walcott ble også tatt av på 0-4 etter 60 min mot Arsenal – forhåpentligvis for å være uthvilt til kampen mot Crystal Palace.

Jordon Ibe – 4.9 – Bournemouth (Huddersfield, B)

Vi tror Huddersfield skal få kjørt seg i helga og fortsette den dårlige formen sin. Da kan det fort være Ibe som er involvert – har samlet jevnt med poeng i det siste med både mål og målpoeng. Til en pris på 4.9 kan det absolutt være verdt å satse på

Mohamed Salah – 10.4 – Liverpool (Southampton, B)

En solid gjenganger i Fotballsonens tips. Har levert stort sett hele året – både på hjemme- og bortebane. Er nesten umulig å fjerne fra Fantasy-laget og bør være bankers i ethvert lag. Er også, som alltid, et kapteinsalternativ.

Henrikh Mkhitaryan – 7.8 – Arsenal (Tottenham, B)

Sist ut i midtbanen er Henrikh Mkhitaryan. Så virkelig ut til å kose seg i Arsenal-debuten fra start. Sammen med Aubameyang og resten av gjengen kan det fort bli krutt fremover. Møter Tottenham i Nord-London-derby, noe som ofte resulterer i mange mål – og Mkhitaryan er ofte involvert i scoringer. Ramsey er selvsagt et billigere alternativ her.

 

Angrep

Harry Kane – 12.8 – Tottenham (Arsenal, H)

Harry Kane kan være grusomt irriterende å ha på et Fantasy-lag til tider. Straffebom med på følgende straffescoring forrige runde var en berg- og dalbane for de som satt med kapteinsbindet på Kane. Liker seg godt i London-derbyene, så dette er nok ikke runden for å fjerne Kane.

Roberto Firmino – 9.2 – Liverpool (Southampton, B)

Ny tillit får også Firmino. Brasilaneren kan, i likhet med Kane, være litt varierende i prestasjonene sine, men vi tror Firmino kan levere bra mot Southampton.

Sergio Agüero – 11.9 – Man City (Leicester, H)

Sist ut i ukens tips er Sergio Agüero. Har vist solid form i Gabriel Jesus´ skadefravær. Stod med scoring eller assist i fire kamper på rad før møtet med Burnley forrige runde. Forhåpentligvis finner han tilbake til nettmaskene mot Leicester uten blant annet Riyad Mahrez.

 

Rundens kaptein:

Harry Kane – Kane får kapteinsbindet denne runden i sterk konkurranse med Salah og Agüero. Det begynner å dra seg til nå og da blir kapteinsvalg viktig. Vi velger å gå for Kane i et forhåpentligvis målrikt Nord-London-derby.

Rundens billigspiller:

Callum Wilson (6.0) – Ny Bournemouth-spiller i ukens tips. Et veldig godt alternativ på spissplass for en rimelig penge. Om du ikke går for tre premium-spisser kan Wilson være mannen å satse på.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5 %):

Gerard Deulofeu (2,1 %) – Tilbake i Premier League med et smell. Mål og assist mot Chelsea sist. Kan være litt tidlig å bytte inn, men om man ligger litt bak i privatligaen er differensialene lurt å få inn tidlig.

Rundens donk (valgt av minst 15 %):

Marcos Alonso (24,7 %) – Offensiv donk denne runden. Ute av laget sist runde på grunn av slitsomhet, og er også usikker til West Brom-kampen. Med en prislapp på 7.3 og med tanke på Chelseas form, donkes Alonso i gameweek 27.

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar