Bayern leder kanskje Bundesligaen med 18 poeng men både kampen om plassene i Europa og nedrykksstriden er fortsatt vidåpne. Her er Fotballsonens tips for denne Bundesligarunden med odds fra 10bet.

Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

RB Leipzig – Augsburg

Tredjeplasserte Leipzig møter syvendeplasserte Augsburg når runden drar i gang klokken 20.30 i kveld, kun fire poeng skiller de to. Begge lag har to seiere fra de siste fem, men Augsburgs form er smått bedre med to uavgjorte og ett tap mot Leipzigs to tap og en uavgjort. Kanskje frister en uavgjort til 3.80 i odds?

Borussia Dortmund – Hamburg

I lørdagens hovedrunde er det fullt av godbiter og det begynner med Dortmund mot Hamburg. Hamburg gjør som de har for vane de senere årene og sliter i bunnen. Nest nederst ligger de, men det er kun tre poeng opp til trygg plass. Dortmund startet forferdelig men har tatt seg sammen og ligger på fjerde for øyeblikket. Kun målforskjell skiller de fra erkerival Schalke dog og et tap her kan gjøre at de blir passert. Med en odds på 10.00 er en Hamburg seier en bet for de som virkelig liker å ta sjanser, en hjemmeseier gir 1.34.

Eintracht Frankfurt – Köln

Frankfurt tok seg videre til semifinale i cupen i midtuken og selv om de ikke måtte slite nevneverdig i sin 3-0 seier over Mainz kan det sitte i beinene. Det kan et Köln i desperat poengnød utnytte seg av. Die Geißböcke ligger helt nederst og har syv poeng opp til trygg grunn. Frankfurt ligger på Europa League plass og vil nok veldig gjerne fortsettte med det. Med begge lag giret på poeng kan det hende de nøytraliserer hverandre og da er kanskje ikke et bet på et uavgjortresultat til 3.55 det verste man kan prøve seg på?

Hannover – Freiburg

Midt på tabellen finner man Hannover og Freiburg. Kun tre poeng og Hertha Berlin skiller de to lagene i hjemmelagets favør. Begge lag er glad i uavgjort med henholdsvis tre og fire uavgjort på de siste fem kampene. Kanskje blir det en ny uavgjort her? Da er 3.50 oddsen du får. Har du troen på Iver Fossum og Hannover får du 2.10 i odds for en H96 seier.

Hoffenheim – Mainz

Alle hipsteres favorittrener, Julian Nagelsmann, og hans Hoffenheim sliter litt om dagen. Håvard Nordtveit og co har kun to poeng fra de siste fem kampene og sakker akterut i kampen om Europa. Mainz har slitt voldsomt og gikk fra vondt til verre da sesongens lyspunkt slukket etter det tafatte tapet for Frankfurt i cupen. Mainz ligger på kvalikkplass og vil prøve å kunne innlede karnevalstiden i byen med et godt resultat her. En Mainz seier gir deg småpene 5.30 i odds, men hvis du tror de kun klarer et poeng gir det 4.10.

Bayer Leverkusen – Hertha Berlin

«Norske» Hertha har slitt i forhold til de gode årene de har hatt. Rune Jarstein har vært ute med skade og i mellomtiden har erstatter Thomas Kraft tatt tilbake plassen mellom stengene på samme måte som Jarstein fikk den for et par år siden. Om Jarstein er tilbake i buret i morgen blir spennende å se. For Bayer Leverkusens del har det vært en meget god sesong. Andreplass så langt bak suverene Bayern München gir grunn for jubel på BayArena. Hertha har tre uavgjort på de siste tre og hvis du tror de klarer fire på rad gir det deg 4.50 i odds mens oppskriftsmessig Leverkusen seier gir 1.55.

Bayern München – Schalke

Morgendagens kveldskamp er en skikkelig godbit. Schalke jakter Champions League mens Bayern ønsker å øke ledelsen ytterligere på toppen. Bayern spaserte til en 6-0 seier over Paderborn i cupen mens Schalke slet seg til en 1-0 seier over Wolfsburg. De kongeblå fra Gelsenkirchen har en mindre hviledag enn sine motstandere og det kan bli utslagsgivende. En grei Bayern seier gir 1.28 i odds, men hvis du tror Schalke fikk motivasjon av cupseieren og ønsker å hevne 2-0 tapet fra første halvdel av sesongen kan du prøve deg til 12.00 i odds.

Stuttgart – Borussia Mönchengladbach

På søndag møter nedrykkstruede Stuttgart Gladbach som er hakk i hæl på Europa League plassene. Formen over de siste fem kampene gjør de vanskelig å spå en vinner, men hvis tabellplasseringen gjør seg gjeldende så er en Gladbach seier til 2.90 absolutt verdt et forsøk.

Werder Bremen – Wolfsburg

Rundens siste kamp har to lag som tapte i cupen i midtuken. Bremen er kun over kvalikkplassen på målforskjell mens Wolfsburg også surrer rundt nede i sumpen, kun fire poeng foran vertene. Begge lag er i varierende form så en vinner kan være vanskelig å finne. Uavgjort gir 3.50 men hvis du vil prøve deg på en vinner gir Wolfsburg 3.60 mens en hjemmeseier gir 2.15

Ikke glem at du kan sette inn opptil 2000kr som ditt første innskudd hos 10bet og få 100% i bonus.

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Ola Bjerkevoll

Studerer Sportsjournalistikk ved University for the Creative Arts. Glad i all fotball, fra den minste krok til den største scene. @olabje på Twitter

Legg igjen en kommentar