Runde 27 i Premier League er i anmarsj, og den starter med storkampen og lokaloppgjøret Tottenham – Arsenal. Alt er til rette for å få en minneverdig helg i Premier League. Manchester City virker fortsatt å ha avgjort ligaen, men kampen om topp fire er fortsatt veldig åpen. Både Liverpool og Man Utd har vanskelige bortekamper på søndag, og hvem vet hva som vil skje når Chelsea, med en svært presset Antonio Conte, får besøk av West Brom på mandagskveld? Nå gjelder det å henge med i toppen om man vil til Champions League!

Her får du 10bets oddstips for denne helgens Premier League-runde! Nå kan du få 100% bonus på ditt første innskudd opp til 2000kr hos 10bet! 

Lørdag 10. februar

Tottenham – Arsenal (Avspark 13:30)
Til tross for Arsenals fantastiske 5-1 kamp mot Everton sist helg, må nok Tottenham fortsatt regnes som favoritten på Wembley på lørdag. Den kontroversielle utligningen mot Liverpool og den trygge 2-0 seieren over Newport i FA-cupen bør gi Tottenham selvtillit inn i dette viktige oppgjøret. Arsenal visste derimot form og spennende angrepsspill, spesielt med nysigneringene Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang sine offensive kvaliteter. Fortsetter de å sprudle for sin nye klubb kan det bli mål, og vi tror på et målrikt oppgjør hvor Arsenal vinner med et mål. Dette får du for 6.50 på 10bet i dette øyeblikk.

Everton – Crystal Palace (Avspark 16:00)
En solid poengdeling etter å ha ligget under mot Newcastle sist helg, gjorde at Crystal Palace fortsetter å være trygt plassert på tabellen. Eagles fansen kan takke deres nye manager Roy Hodgson for å bringe stabilitet til klubben etter en slik forferdelig åpning på sesongen. Everton derimot, må finne ny giv etter sitt stygge tap mot Arsenal. Theo Walcott hadde to mål hjemme mot Leicester for to uker siden og han har nok svært lyst til å komme tilbake igjen på scoringslista. Et uavgjort kan være svært aktuelt, og oddsen for det ligger på 3.20 på 10bet. Og om du har troen på nysigneringen fra Arsenal er 3.45 en spennende odds på at Walcott skal få minst ett mål denne kampen.

Stoke – Brighton (Avspark 16:00)
Sett bort ifra Manchester City sin dominans på toppen må dette være en av de mest spennende og uforutsigbare sesongene på mange år. Nederst på tabellen virker det som om lagene bytter på å ligge på nedrykk hver runde, og dette gjelder spesielt Stoke City. Etter tapet mot Bournemouth sist runde brenner det igjen for dem, og de ligger nå på 18 plass. Brighton derimot, fikk en flott seier mot fortapte West Ham. Dette er en åpen kamp som kan gå begge veier, så hva med å sette en dobbel sjanse på 10bet? Uavgjort eller Brighton seier gir oddsen 1.71.

Swansea – Burnley (Avspark 16:00)
Endelig vekke fra nedrykksplass(på målforskjell) og ubeseiret siden 2.januar gjør nok at Swansea går inn i denne kampen med mye selvtillit. I denne rekken har de også levert flotte resultater mot Arsenal og Liverpool. De kommer også fra en overbevisende 8-1 seier mot Notts County i FA Cupen på tirsdag. Motstanderen nå heter derimot Burnley, og de sto for en fin prestasjon sist helg når de ble det fjerde laget til å ta poeng mot Man City. 1-1 mot de suverene mesterne er et svært solid resultat, og selvtilliten er nok ikke mye lavere hos dem før denne kampen. Kan Swansea fortsette rekka si? En hjemmeseier ligger på 2.50 og uavgjort på 2.95.

West Ham – Watford (Avspark 16:00)
Hvem kunne på forhånd melde hvilken fantastisk innvirkning Gerard Deulofeu ville ha, bare noen dager etter å ha fullført sitt lån til Watford. Barcelona-produktet styrte showet mot Chelsea og inspirerte the Hornets til en overaskende, men ikke minst overbevisende 4-1 seier mot de regjerende mesterne. West Ham går inn i kampen uten en seier på fire kamper, og det ligger litt i kortene at det kan ende med tap igjen. En Watford seier hvor begge lagene scorer til 5.05 er spennende, eller du kan være litt spenstig og prøve deg på at Deulofeu til å score mål igjen til 4.00.

Manchester City – Leicester (Avspark 16:00)
Etter sjokkresultatet mot Burnley, kan man kanskje forvente at Manchester City skal ta ut sin frustrasjon på Claude Puels Leicester City. Franskmannen har gjort en god jobb siden sin ankomst til Midlands i slutten av Oktober, men the Foxes skal nok få det tøft å stå imot the Citizens fantastiske angrep med blant annet Sergio Aguero, Kevin de Bruyne og Raheem Sterling. Med en Man City seier for bare 1.20, kan du kanskje prøve på 2.10 for en City seier uten at de slipper inn mål eller 3.30 på at Sergio Aguero skal bli første målscorer.

Søndag 21. januar

Huddersfield – Bournemouth (Avspark 13:00)
Til tross for alle gangrene de går opp og ned fra nedrykksonen, ser det litt ut som at Huddersfields Town vil bli et av lagene som ikke klarer å unngå nedrykk. Laget til David Wagner har tapt alle fem kampene sine i 2018, og ønsker nok ikke Eddie Howes formsterke Bournemouth hjertelig velkommen. Joshua King og venner har ikke tapt siden midten av desember, og i Januar slo de både Arsenal og Chelsea. At de skal vinne og holde nullen kan være en godt resultat, og det får du til 3.55 hos 10bet.

Newcastle – Manchester United (Avspark 15:15)
Det er tett i bunnen av tabellen, og Rafa Benitez sitt mannskap befinner seg plutselig bare et poeng over nedrykkssonen, til tross for uavgjort mot Crystal Palace sist runde. Spanjolen ser nok frem til å møte sin gamle rival Jose Mourinho på søndag. Med fire seire på sine siste fem er de røde djevlene klare favoritter til å stikke av med alle tre poengene. Det er derimot aldri lett å bare dra hjem med tre poeng på St.James Park, og et uavgjort, for 3,85, kan være verdt et forsøk.

Southampton – Liverpool (Avspark 17:30)
Uten en ligaseier siden November, ligger alt til rette for at Southampton sin ferd nedover på tabellen bare skal fortsette når Jurgen Klopps mannskap besøker dem på søndag. Liverpool har scoret to eller flere mål i åtte av sine ni siste kamper, og de må være svært skuffet over å ikke ha slått Tottenham sist helg. 0-1, 0-2 eller 0-3 til Liverpool gir oddsen 5.65 på 10bet sitt multikupong nøyaktig stilling marked. Man kan også ha gode vinnersjanser om man setter penger på at Mohamed Salah skal skåre det første eller det siste målet for 2.50 hos 10bet.

Mandag 22. januar

Chelsea – West Brom (Avspark 21:00)
Det går bare nedover for Chelsea, og de ser ret tog slett bare verre og verre ut for hver kamp. Antonio Contes mannskap befinner seg fortsatt på tredje plass, men etter det kraftige 4-1 tapet mot Watford sist helg, føles det som det bare er et tidsspørsmål før Roman Abramovich sparker sin Italienske manager. Det ser heller ikke spesielt bra ut for bunnlaget West Brom, og de fortsetter å levere svake resultater på rad og rekke når de må begynne å sanke poeng. Alan Pardew har en vane til å klare å inspirere lag når det ser håpløst ut, så om ikke Chelsea spillerne finner ut at de ønsker å bli et solid fotballag igjen, skal vi ikke se bort ifra at de kan gå på nok et tap på hjemmebane. Nok et sjokktap for regjerende mester får du nå for 9.00 hos 10 bet, eller du kan gå for et uavgjort resultat for 4.90.

Husk at alle kampene kan du se enten live eller i opptak på TV2 Sumo.

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Stian Mæland

26 år, masterstudent ved Norges Idrettshøgskole og fotballtrener på deltid. @StianMaland på Twitter

Legg igjen en kommentar