Fotballsonen gir deg tips på dagens to storkamper i Champions League. Kampene kan sees på Viaplay og odds leveres av 10bet.

Real Madrid v Paris Saint Germain – Avspark 20:45
Det ligger an til å bli en rysare av en kamp når stormakten Real Madrid tar i mot dagens franske gjester på ærverdige Santiago Bernabeu. Finansiert av en bunnløs pengebinge i Qatar og anført av gigantsigneringen Neymar, er Paris Saint Germain i ferd med å løpe avgårde med seriemesterskapet i Frankrike nok en gang. Spørsmålet er om de kan ta seg hele veien ute i Europa på bekostning av Cristiano Ronaldo og hans lagkamerater. Det skiller ikke stort mellom lagene på oddsen – en seier til hjemmelaget klokkes inn til 2.45 og PSG er priset til 2.75. Med tanke på begge lags stjernegalleri er et uavgjortresultat et spennende langskudd. U til 4.30 hos 10bet.com begeistrer!

Få med deg storkampen i kveld hos viaplay.no!

Porto v Liverpool – Avspark 20:45
Kveldens åttendelsfinale mellom Porto og Liverpool er det femte oppgjøret dem i mellom i europeiske turneringer – og Porto står uten seier (0-2-2). Kan portugiserne endelig slå de røde fra England? Første hinder er å slå Jurgen Klopps mannskap i kjente omgivelser på Estádio do Dragão. Portos målfarlige duo i Vincent Aboubakar og Moussa Marega blir på så måte viktige brikker i kveldens kamp. Med tanke på Mo Salah og Roberto Firminos fantastiske form for gjestene kan det bli en tøff oppgave, og en seier til Liverpool er ikke utenkelig. Få 3.85 på Liverpool-seier med ett mål hos 10bet.com!

Drar Liverpool hjem med seier? Svaret får du 20:45 på viaplay.no!

Nå kan du få 100% bonus på innskudd opp til 2000kr hos 10bet!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Erik Olsson

Skriveglad fotballromantiker. Utdannet i Aberystwyth (Wales) og Maastricht (Nederland). Elsker enklubbsspillere, mener 6er-rollen (Busquets) er undervurdert, begeistret for lag med offensive backer, misliker kort hjørnespark, svak for Diego Simeones 'Cholismo', skeptisk til tredjepartseierskap og FIFA, lidenskapelig interessert i fotball.

Legg igjen en kommentar