Fotballsonen gir deg tips på dagens to storkamper i Champions League. Kampene kan sees på Viaplay og odds leveres av 10bet.

 

Sevilla v Manchester United – Avspark 20:45

Forrige helgs 2-0 seier i FA-cupen over Huddersfield har nok roet nervene på Old Trafford, men fakta er at Manchester United har tapt to av deres tre siste Premier League kamper, inkludert et 1-0 tap borte mot Newcastle. Det er neppe de forberedelsene manager Jose Mourinho hadde ønsket seg inn mot den viktige Champions League kampen i Spania. Likevel, deres motstandere er langt fra det beste laget i Spania – Sevilla tapte 5-1 mot Eibar for et par uker siden. Så lenge de holder oppe konsentrasjonen, så bør de Røde Djevlene klare en seier her. 8.00 i odds på en 1-0 seier til United bør være et godt spill. 

 

Få med deg storkampen i kveld hos viaplay.no!

 

Shaktar Donetsk v Roma – Avspark 20:45

Med eks-Manchester City spiss, Edin Dzeko, og Il Faraone, Stephan El Shaarawy, på topp, har dette vært en positiv turnering for Roma så langt – den første uten deres legendariske ledestjerne, Francesco Totti. I Gillorossi er foreløpig på tredjeplass i Serie A og imponerte i gruppespillet i Champions League, der de vant gruppa si foran Chelsea og Atletico Madrid. Men det vil ikke bli lett mot ligalederne fra Ukraina, som slo Manchester City tilbake i desember. En uavgjort – priset til 3.30 – ser ut til å være et sannsynlig resultat. 

 

Drar Manchester United hjem med seier? Svaret får du 20:45 på viaplay.no!

Nå kan du få 100% bonus på innskudd opp til 2000kr hos 10bet!

 

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar