Online Tramadol Cod Overnight Order Tramadol Cod Next Day Delivery Tramadol Online Pets Tramadol Pet Meds Online American Express Tramadol Cheap Tramadol Canada

Start henter TIL-spiller

Kun detaljer gjenstår før Aron Sigurdarson er Start-spiller.

– Jeg kan bekrefte at vi har kommet til enighet med Tromsø om en overgang for Sigurdarson. Vi håper å komme i mål med de resterende detaljene i løpet av de neste 24 timene, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, ifølge klubbens nettside.

Sigurdarson kom til Tromsø i forkant av 2016-sesongen, og skrev under en treårskontrakt. Islendingen har tidvis slitt med å få spilletid, særlig i høst etter at den nye treneren Simo Valakari kom inn.

– Aron har ikke vært interessert i å skrive under på en ny kontrakt, han er på utgående kontrakt og han hadde en trøblete høst da laget gjorde det bra. Skulle vi få noen igjen for Aron, så var det nå vi måtte selge ham. Vi selger han til en konkurrent, men samtidig ville vi aldri klart å få et slik beløp for han fra noen andre, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til klubbens hjemmeside.

Kategorier
NorgeNyheterOvergangerTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker