Kampen om topplasseringene i Premier League fortsetter denne uken. For andre uke på rad spiller Liverpool før Manchester United noe som gir Jurgen Klopps lag sjansen til å overta 2. plassen, om ikke annet for et par dager. Spurs har det som i utgangspunktet bør være en enkel oppgave hjemme mot Huddersfield, mens byrival Arsenal skal sørover til Brighton. Chelsea, på sin side, skal bryne seg på utilnærmelige Manchester City.

Kampene ser du direkte på TV2 Sumo!

Lørdag 3. februar
Burnley v Everton
Det er absolutt imponerende hvordan både Burnley og Everton har etablert relativt stabile plasseringer midt på tabellen, til tross for at de begge ikke har vært i spesielt god form. The Clarets befinner seg fortsatt på 7. plass. Det er smått utrolig med tanke på at de står uten seier på de siste 11 ligakampene – en rekke som går helt tilbake til 12. desember i fjor! Everton har gjort sine saker hakket bedre de siste ukene, og står med to trepoengere på sine fire siste. Alt peker på et uavgjortresultat på Turf Moor lørdag, priset til 3.10. Avspark er 13:30 og kampen ser du på TV2 Sumo!

Leicester v Bournemouth
Dette Bournemouth-laget fortsetter å imponere. Lå under 2-0 hjemme mot Newcastle ved pause i forrige uke. En mesterlig snuoperasjon sikret et nytt viktig poeng i deres kamp mot nedrykk. Leicester, på sin 8. plass, befinner seg for tiden et godt stykke unna nedrykkskampen. Da disse to lagene møttes på Bournemouths Vitality Stadium i september, endte det 0-0. Alt tatt i betraktning, så er oddsen på 12.00 fra 10bet.com på samme resultat veldig attraktivt. Oppgjøret ser du på TV2 Sumo fra 16:00.

Southampton v Stoke
Her snakker vi en real sekspoengskamp! Det skiller kun ett poeng mellom Stoke på 19. plass og Southampton på 16. plass, så her er det mye som står på spill når lagene møtes på sørkysten lørdag ettermiddag klokken 16:00. Hva med å gå for enten et uavgjortresultat eller en Stoke-seier i Double Chance-markedet til 2.00? Kampen ser du selvfølgelig på Tv2 Sumo!

Swansea v West Ham
Etter å ha sikret seg en plass i FA-kvartfinalen på tirsdag så er det Premier League som nå er i fokus for vertene, der de fortsatt sliter under streken. Både Swansea og West Ham håper å komme tilbake på vinnersporet etter å ha tapt 4-1 hjemme i forrige runde, the Swans mot Brighton og the Hammers mot Liverpool. Det walisiske laget, for tiden tredje sist, er desperate etter tre poeng her. 7.25 på 1-0-seier for Carlos Carvalhos lag er fristende fra 10bet.com. Vi slår til!

Tottenham v Huddersfield
To seire på rad har ført Huddersfield ut av nedrykkssonen og opp til en sterk 14. plass i ligaen. Men ikke forvent en annen seier for gjestene når de tar turen til Nord-London lørdag. Etter alt snakk om et «Wembley Hoodoo» har Spurs ikke tapt på sin midlertidige hjemmebane siden tapet mot Chelsea i andre runde. Mauricio Pochettinos side har vunnet og holdt nullen i de siste tre hjemmekampene, inkludert en 2-0-triumf over Manchester United. 2-0 til Tottenham gir 6.15 hos 10bet.com. Få det på!

Watford v West Brom
Bunnplasserte West Bromwich har tapt alle sine fire siste seriekamper. Lørdagens oppgjør mot Watford er dermed en must-win for Baggies-manager Alan Pardew. Watford har på sin side vunnet tre og spilt én uavgjort på sine fem siste hjemmekamper i ligaen, inkludert seier over Chelsea og Everton. Vil vi se en gjentagelse av 2-2 i september i september mellom disse to sidene? Et uavgjortresultat med mål til 4,30 hos 10bet.com begeistrer!

Liverpool v Newcastle
Lørdagens kamper rundes av med 18:30-avspark i Liverpool. Kan Rafa Benitez og hans Newcaslte-mannskap stoppe Liverpools målfest når han returnerer til Anfield? Svaret får du på TV2 Sumo lørdag kveld. Mannen som ledet de røde til sin femte europeiske tittel i 2005 tok en viktig 1-0 seier mot Manchester United i februar. Hvis du tror på Rafas taktiske geni så varter 10bet.com opp med smålekre 14.00 for borteseier på Anfield. Men husk at de møter et Liverpool-lag som har scoret 10 mål i sine siste 3 hjemmekamp. Vertene står til 2.10 for å vinne i en kamp med over 3,5 mål – her har du noe å gruble på! 10bet.com er stedet!

Søndag 4. mars
Brighton v Arsenal
Brighton vil være fulle av selvtillit før søndagens sammenstøt med Arsenal etter å ha gått ubeseiret gjennom februar. The Gunners gjør sitt beste for å gå glipp av en topp-fire-plassering for andre sesong på rad, og da de var i ferd med å ta Europa League alvorlig, trakk de AC Milan i 16-delsfinalen. Det er på tide at Arsenals nysigneringer Aubameyang og Mkhitaryan viser hva de er i stand til – få 3,10 på londonerne for å vinne med mål for begge lag. Start søndagen hos TV2 Sumo. Avspark er 14:30.

Manchester City v Chelsea
Tittelfavorittene Manchester City tar i mot de regjerende Premier League-mesterne. Hvem tror du vil gå seierende ut av Battle of the Blues? City vant motsatt oppgjør 1-0 og 10bet.com gir deg 2.85 for ny seier og smultring for Ederson i mål. Men Chelsea, som for tiden befinner seg utenfor topp 4, har ikke råd til å tape en ny toppkamp etter forrige ukes 2-1-nederlag mot Manchester United. Du kan få 5.60 på Conte & Co for å påføre Citys andre liganederlag denne sesongen. Snasent! Kampen sparkes i gang 17:00. Tv2 Sumo er stedet! 

Mandag 5. mars
Crystal Palace v Man Utd
Når denne kampen sparkes i gang mandag kveld er det ikke utenkelig at Palace befinner seg i nedrykkssonen. Og det kommer ikke som noen overraskelse, med tanke på at deres siste ligaseier kom 13. januar. I september slo gjestene dem 4-0. Hva med 6,75 på Mourinhos menn til å score over 3,5 mål igjen?

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Erik Olsson

Skriveglad fotballromantiker. Utdannet i Aberystwyth (Wales) og Maastricht (Nederland). Elsker enklubbsspillere, mener 6er-rollen (Busquets) er undervurdert, begeistret for lag med offensive backer, misliker kort hjørnespark, svak for Diego Simeones 'Cholismo', skeptisk til tredjepartseierskap og FIFA, lidenskapelig interessert i fotball.

Legg igjen en kommentar