Fra og med denne sesongen, får man først karantene etter å ha fått fire gule kort.

Det melder Norges Fotballforbund i en pressemelding fredag.

Tidligere fikk man karantene etter de tre første gule kortene, og deretter ved annet hvert gule kort man pådro seg resten av sesongen. Denne regelen har vært slik siden Eliteserien hadde færre lag og kamper i løpet av en sesong enn i dag. De nye karantenereglene vil gjelde for all seniorfotball.

Her er hele vedtaket fra forbundsstyret:

«Forbundsstyret har vedtatt endring reaksjonsreglementet, som regulerer karantene etter advarsler i seriespill. Karantene for advarsler i seriespill skal nå sones først etter fire gule kort, deretter etter hvert andre gule kort, altså 4-2-2. Endringen gjelder kun i seniorfotball, i juniorfotballen gjelder fortsatt tidligere karantenebestemmelser»

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Nordlending som har havnet i Tromsø. Skriver helst om fotballøkonomi.

Legg igjen en kommentar