Gameweek 31 står for tur, og det kan vi si er en svært redusert runde. Kun 8 av 20 lag skal i aksjon, i og med at FA-cupens kvartfinaler spilles i helga. I et fantasy-perspektiv er det ikke akkurat gull som ligger å venter, men om man graver dypt kan vi finne mange spennende alternativer. Om du sitter igjen med chips bør de absolutt vurderes i de kommende rundene.

*Før denne runden kan det være lurt å tenke gjennom en taktikk for de kommende rundene. Etter all sannsynlighet kommer det to doble og én blank gameweek til etter denne. Da gjelder det å ha tunga beint i munnen og sørge for å få et best mulig lag i de gjenværende rundene.

Keeper

Jack Butland – 5.0 – Stoke (Everton, H)

Rundens målvakt er Jack Butland. Vi har ikke vært bortskjemte med clean sheets fra Bet365 Stadium i år, men etter at Paul Lambert kom inn dørene har det sett litt strammere ut. Stoke har kun sluppet inn ett mål på de siste 4 hjemmekampene. Butland får også en del redningspoeng, så vi velger å satse på han denne runden.

Forsvar

Nathan Aké – 5.1 – Bournemouth (West Brom, H)

Nathan Aké får tillit i forsvarsrekka. Håver ikke inn poeng den tidligere Chelsea-spilleren – men står med 4 målpoeng og 5 clean sheets i år. Hjemme mot West Brom som ikke har tatt poeng de 6 siste kampene kan Aké sitte igjen med noe.

Patrick Van Aanholt – 5.1 – Crystal Palace (Huddersfield, B)

Vi ser utifra laget at det er begrenset med alternativer denne runden. Van Aanholt er heller ingen clean sheet-magnet, men står faktisk med mål i to kamper på rad, noe som absolutt er godkjent for en forsvarer. Er alltid angrepsvillig og det er lov å håpe på målpoeng.

Seamus Coleman – 6.4 – Everton (Stoke, B)

Sist ut i forsvarsrekka er en gammel kjenning. Har spilt noen kampen nå siden det lange skadeavbrekket, og har fått med seg én assist og ett rent bur på 3,5 kamper. Coleman er stiv i prisen, men om du for eksempel bruker Free hit-chippen bør ikke prisene være noe problem.

Midtbane

Wilfried Zaha – 6.8 – Crystal Palace (Huddersfield, B)

Tilbake igjen fra skade forrige runde og leverte en assist mot Chelsea. Zaha er nok spillesugen og mot Huddersfield kan det fort bli målpoeng på Zaha.

Sadio Mané – 9.5 – Liverpool (Watford, H)

Der kom første Liverpool-spilleren, ja. Som eneste virkelig interessante laget denne runden, blir det tripling fra Liverpool. Det er gode sjanser for en målrik kamp her, og da får den dødelige offensive trioen tillit mot Watford.

Mohamed Salah – 10.6 – Liverpool (Watford, H)

Salah er andremann i Liverpool-trioen. Om man ikke har fått inn Salah ennå denne sesongen, så har man enten utrolig sterke prinsipp eller et voldsomt hat mot Liverpool. I Fantasy kan man dessverre ikke ha det, og Salah bør være på laget ditt nå.

Xherdan Shaqiri – 6.4 – Stoke (Everton, H)

Neste mann ut er en liten sveitser. Har levert helt ok i år – med 7 mål og 6 assist. Hadde mål i tre kamper på rad før de to foregående rundene. I en litt enklere kamp til helga, kan Shaqiri finne nettmaskene igjen.  Selv om kampen lukter lite mål, er Shaqiri ofte involvert om det skal bli mål.

Junior Stanislas – 6.0 – Bournemouth (West Brom, H)

Femtemann ut i forsvarsleddet finner vi en liten joker. Junior Stanislas er bare valgt av 2,2 % av spillerene, men utgjør en større trussel enn som så. Har 3 mål på de siste 6, og ligger høyt oppe på statistikkene for avslutninger og avslutninger på mål.

Angrep

Steve Mounie – 5.9 – Huddersfield (Crystal Palace, H)

6 mål og 2 assists i sin debutsesong for Mounie. Har slitt litt med tilliten, men har nå startet 4 kamper på rad. Vi håper han senker skuldrene og leverer målpoeng i helgas runde.

Roberto Firmino – 9.5 – Liverpool (Watford, H)

Firmino fullfører Liverpool-trippelen og også ukens lag. Scorer og serverer, med henholdsvis 13 mål og 8 assists. Da skal han være på dette laget.

 

Rundens kaptein:

Mohamed Salah – ingen tvil.

Rundens billigspiller: 

Junior Stanislas – Som sagt en liten joker, til en billig penge.

Rundens differensial (valgt av maks 7,5 %): 

Yannick Bolasie (0,4 %) – Dette kan vi i alle fall kalle en ordentlig differensial. Kun valgt av fattige 0,4 %, men vi vet hva Bolasie kan på sitt toppnivå. Toppnivået dukker ikke opp altfor ofte, men i en begrenset runde kan han være verdt å satse på.

Rundens donk (valgt av minst 15 %):

Ahmed Hegazi (20,9 %) – Er på en femtedel av Fantasy-lagene rundt omkring, men har tapt de siste 6.

Lykke til!

Annonse

Kommentarer

Om forfatter

Legg igjen en kommentar